Csodák pedig igenis léteznek! Felcsúti csoda: egy év alatt 26 milliárddal lett gazdagabb Orbán (veje)

0

Semmi más magyarázat nem lehet az Orbán körüli „aranyemberek” világviszonylatban is példa nélküli gazdagodására, mint az, hogy Felcsút lankái hasonló vonzással rendelkeznek, mint a Bermuda-háromszög: aki odakerül abból előbb-utóbb milliárdos lesz. Persze azért nem árt egy kis baráti, rokoni kapcsolat Orbán Viktorral sem és azt persze nem tudjuk garantálni, hogy nem lesz leadó! Sok-sok leadó.

De annak érdekében, hogy a mesék világából visszazökkenjünk a valósághoz: nem csoda ez, nem is egy újabb felcsúti Zuckerberg születése, csupán nagyon megéri a pénzügyekkel egyébként hangsúlyozottan, nyomatékosan, nagyao-nagyon NEM (!!!) foglalkozó Orbán Viktor strómanjánakbarátjának, vejének lenni.

 

Ennél jobban már csak Orbán Viktornak jobb lenni, hiszen akinek van egy kis sütnivalója, az nyilván nem hiszi el, hogy Orbán Viktornak nincs köze ezekhez a milliárdokhoz. Dehogy nincs, ez a sok-sok pénz a valóságban nyilván Orbán Viktoré lehet. És, hogy pontosan mennyi?

Tudjuk: NAGYON SOK PÉNZ.

Forrás:https://fuggetlenhirek.info/2019/06/07/felcsuti-csoda-egy-ev-alatt-26-milliarddal-lett-gazdagabb-orban-veje/?fbclid=IwAR065qYR17YoaHSWFdu5E8c0pLg8npNT7A_2oEeUVGWyjPN8jLK_uq5tlJg