Csúnya vereséget szenvedtek a felcsúti kétballábasok!

0

Minden bizonnyal sokan fogadták szomorúan a hírt, hogy a hétvégén Felcsúton kikapott a Fehérvártól a magyar futball lángjának őrzője, a klubhovatartozástól függetlenül mindenhol nagy népszerűségnek örvendő Puskás Akadémia.

„Nem emlékszem a pályafutásom alatt olyan mérkőzésre, hogy minimálisan 6-7 ziccert kihagyunk”

– panaszkodott megtörten a Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt a bajnoki után.

Vannak még páran, akik kicsi fenntartásokkal fogadják a Felcsútról érkező híreket, például azt, hogy 1700-an voltak a meccsen.

De Botos kolléga volt annyira alapos, hogy összeszedje, mit is mutatott a Puskás a hétvégén a miniszterelnöki rangadón. (A fehérváriak góljaival színezett összefoglaló itt látható.)

A felcsúti tréner egy pozitívumot talált a meccsben, szerinte még egy csapatnak sem sikerült 7 százszázalékos helyzetet kidolgozni a Videoton ellen. Amiatt azért szomorú, hogy ebből egy gólt sem szereztek.

Tényleg olyan apróságok hiányoznak már, hogy eltalálják a kaput ziccerben, esetleg a labdát, de megjön majd az is. Ha nem a cseh-nigériai-horvát támadó hármastól, legfeljebb igazolnak még.

Marko Nikolics, a győztes Fehérvár vezetőedzője szerinte a Puskás Akadémia mostanra az első három-négy csapat között van az NB I-ben.

Ez egybecseng azzal, amit mi is írtunk a miniszterelnöki nyaraló mellé irányított jelentős támogatások alapján, vagyis mostanra a Fehérvár és a Fradi mellett a Puskás Akadémia emelkedik ki anyagi lehetőségeivel az NBI-ből, messze előzve a többieket.

Az lenne a csoda, ha nem a dobogóért küzdenének, aztán lassan az európai kupameccsek.