Czotter József rendkívüli nyílt levele Orbán Viktornak!

0

Czotter József írása változtatás nélkül.

Halkan mondom, hogy a dolog elkezdődött Viktor. Ez nem kicsit elkúrtad. Egy dolgod lett volna. Kormányozni az országot. Jól kormányozni az országot. De neked fontosabbak voltak a stadionok, a templomok, a barátoknak osztogatott földek trafikok és egyéb lábasjószágok. Fontosabb volt a Mészáros félék zsebe mint a nép jövője. Kezd látszani Viktor hogy valójában, te a király, meztelen vagy. És ezt már a fidesz hívek is kezdik látni. A fidesz hívek egy része is őrjöng. Rád, Főnök. Mert a gyerekét azért nálad is jobban szereti. Az idős szüleinek az életét nálad is jobban szereti. De nyomjátok csak tovább a hazudozást, legalább ők is látják szépen. Nyomjátok csak, hogy “felkészültünk”, miközben nincs védőfelszerelés, határellenőrzés, nincs semmiféle szakmailag védhető karantén, a vírus szabadon terjed, fékezés nélkül. Kizárólag a lakosság önkéntes otthon maradása fogja lecsökkenteni kicsit, és ha elszabadul, az nektek nem lesz jó. Márpedig elszabadul, mert hazudtok betegről, ellenőrzésről, tesztről, terjedésről, hazudtok mindenről, és ez ismét csak a vírusnak kedvez, mert mindenki csak találgat, és rólatok most, ezekben a napokban derül ki, hogy EGYETLENEGY fontos pozícióban sincs szakember, csak a legjobban bólogató idiótáid mindenütt.
Márpedig ez most nem látványmigráns, meg gyurcsánydémon. Ez bmeg valódi baj, ezzel valóban tenni kéne valamit. Sőt már 3 hónalja tenni kellett volna valamit. Eddig legyintett mindenki a stadionokra, meg hogy nincs orvos, meg nincs gyógyszer, meg rendelő sincs már, holnap a véredet fogják követelni, mert belehal az idős apjuk/anyjuk, Viktor. Te pedig 10 éve rombolsz, és csak focira költesz, meg a saját nevedre íratsz cégeket, de közben sajnos az ország szisztematikusan szétrohadt, és most napok alatt nem lehet újra építeni, hiába forgatod a kis szemedet.
Úgyhogy bármit teszel, bármit hazudsz, bármit ígérsz, az embereknek most ennél több kell. Nekik azt kellene látni, hogy megvéded a gyereküket, meg az idős szüleiket, és megvéded az ő munkájukat, pénzüket, jövőjüket. Mert elhitték neked, hogy te megvéded.
Az iskolákat jó másfél hetes késéssel, tegnap bezártad. Őrjöng miatta többszázezer gyerek milliónyi apja-anyja
A munkahelyek védelmében lónak a himbilimbije sem történt, emberek tízezrei kerültek az elmúlt 3 napban utcára, és fognak sokszor ennyien a következő hónapban. Ötlet, koncepció, no pláne valós terv sincsen, még egy fél mondat sem jött senkitől. Ja de, te megfenyegetted a tanárokat, hogyha nincs iskola, akkor nekik fizetés nélküli szabadság lesz. Gondolom értette másik 30 iparág 5 millió dolgozója, hogy mire számíthat tőletek.Az öregeket úgy véditek meg, hogy hazudtok a vírusról minden nap, minden részletben, az öregeket semmi nem támadja jobban, nem teszi ki a betegségnek semmi jobban, mint a mellébeszélés.Egy ostoba, dilettáns rendőr hazudozik minden nap, és mindenki 1 kérdést kap. Mert még mindig az 1 kérdés fejenként fontosabb, mint a VALÓSÁG, amire az emberek kíváncsiak.Fejetekre omlik ez az egész , és a saját híveitek fognak elindulni értetek csapatokban, hogy kirángassanak titeket a kibaszott villáitokból.Fontos vagy nekik, és ők tényleg rád bízták az életüket.Te pedig 10 éve az arcukba hugyozol, csak most szó szerint értendő, hogy ők rád bízták az életüket, te pedig le se szartad, sőt most éppen odadobod azt egy kivédhető vírusnak.Minket nem lep meg egyetlen lépésed sem. De akik hisznek benned, azok ma, tegnap és holnap eléggé felbasszák magukat.
A magánrepülő szerintem legyen feltankolva…….

[
](https://www.facebook.com/ufi/reaction/profile/browser/?ft_ent_identifier=ZmVlZGJhY2s6MTg0OTY2NTQ1MTgyNDkwNA%3D%3D&av=100000950809777)