David Manzheley: 100%, hogy kilenc fideszes politikus jár hozzá drogozni és orgiázni!

Minden eddiginél részletesebb és a politikai szálat egyre jobban kidomborító emlékekről számol be annak a házibulinak a szervezője, aki vendégül látta múlt hét pénteken Szájer Józsefet. Az állításai között azonban akadnak ellentmondások.

Ezúttal egy lengyel lapnak szólalt meg annak a bulinak a szervezője, amely Szájer József (volt) fideszes politikus és európai parlamenti képviselő lemondásához vezetett. David Manzheley több érdekes részletet is elárult a péntek esti szexpartiról (amit Szájer közleményében házibulinak nevezett), de állításai nem mindenben egyeznek korábbi nyilatkozataival.

A férfi először szombaton, egy belga lap újságírójának beszélt a brüsszeli Rue Des Pierres-en lévő bérelt lakás ajtajában. Manzheley akkor még nem tudta, hogy újságíró kérdezi, ezért röviden csak annyit mondott, hogy valóban ő szervezte a bulit az ismerőseinek, akik azt mondták neki, hogy már mind átestek a koronavíruson, ezért nem jelentenek veszélyt. A beszélgetést ezután rövidre zárta, mikor szóba került, hogy egy híres magyar politikus is jelen volt a buliján.

Másnapos emlékek

Másnap, december 2-án már bővebb beszámolók érkeztek a vele folytatott későbbi beszélgetésekről. A Blikk értesülése szerint ekkor már azt állította, hogy nem ismerte Szájer Józsefet, és eredetileg csak 10 ismerőst hívott, de hozzátette, hogy kiterjedt közösségről van szó, ezért nőtt a buli létszáma végül 25 fősre. Állítása szerint a rendőrök rájuk törték az ajtót, és gorombán viselkedtek.

“Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?” – kérdezte. Szerinte a bulin a rendőrök megérkezéséig semmi különös nem történt, csak iszogattak és szexeltek.

Este a flamand nyelvű belga híroldalnak adott interjúban már a Gestapóhoz hasonlította a megjelent 12–15 rendőrt, akik szerinte nem mutattak fel semmiféle hivatalos iratot, homofób megjegyzéseket is tettek rá és a vendégekre, ezért hivatalos panasszal élt.

 

A brüsszeli ház, ahol a szexpartit tartották.
© AFP / LAURIE DIEFFEMBACQ

 

Lengyel–magyar dominancia

December 3-án csütörtökön már az Onet nevű lengyel lapnak arról beszélt, hogy rendszeresek az ehhez hasonló orgiák, és azokon meglehetősen színes társaság szokott megjelenni, többek között ukrán, francia, német, holland, luxemburgi, svájci és spanyol politikusok. “A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok” – írta a Telex a lengyel lapra hivatkozva.

Itt mintha már jóval többet tudott volna a vendégeiről, akikről korábban azt állította, ismerősein keresztül érkeztek, és nem ismerte őket. Még arról is beszámolt, hogy a lengyel konzervatív kormánypárt, a Jog és Igazságosság (PiS) tagjai is gyakran látogatják az ehhez hasonló bulikat. “Számos közszereplő jelenik meg a rendezvényeimen. Mind családos emberek, és kezdetüktől fogva azt kérik, az orgiákon való részvételük maradjon titokban” – számolt be a diszkrécióról Manzheley.

A korábban még Szájer Józsefet sem ismerő házigazda csütörtökre már odáig jutott, hogy Szájer december 12-re tervezett egy hasonló bulit, amire őt is meghívta. Manzheley szerint nem Szájer volt az egyetlen jobboldali politikus Közép-Európából, aki hasonló rendezvényeken részt vett, a lapnak azt is állította, hogy összesen kilenc olyan fideszes politikusról tud, aki jelen volt már a bulijain, több más helyi politikus és külföldi képviselő mellett.

A szervező azt is kifejtette, az általa szervezett rendezvények melegeknek szánt bulik, nők maximum nézőként vehetnek részt rajtuk, a “férfi résztvevők viszont mind szexelnek egy vagy több férfival”. A pénteki, járványvédekezési tilalmat megszegő buliról azt mondta, “egy idióta elfelejtette bezárni az ajtót, így a rendőrök csak simán besétáltak”. Hozzátette, a pénteki bulin “több résztvevő megpróbálta először lehúzni a rendőrök sliccét, mert azt hitték, csak a buli része”. Manzheley megerősítette, hogy Szájer valóban az ablakon át próbált a rendőri intézkedések elől menekülni, illetve azt állította, egy francia és egy kelet-európai diplomata is jelen volt.

A férfit csütörtökön 444.hu is elérte, nekik annyit mondott még, hogy videófelvételek is előkerülhetnek, a lakásába berontó egyenruhások ugyanis szerinte végig videózták az egész akciót.

A férfi reagált arra, hogy az európai sajtóban elkezdett keringeni egy link egy lengyelországi körözésről. Egy vele megegyező nevű, de 36 éves lengyel férfit keresnek csalás miatt. Manzheley határozottan tagadta, hogy ő szerepelne a körözésben, szerinte ez csak a lengyel kormányzat próbálkozása arra, hogy őt, mint az ügy egyik koronatanúját hiteltelenné tegye.

A környék, ahol a férfi bérleménye áll, egyébként a brüsszeli Pride útvonal egyik legfontosabb pontja. Az utcában számos melegbár, szexshop és a helyi melegközösséget célzó üzlet működik.

Kapcsolódó:

Na kedves 9 fő fideszes drogos, orgiázós! Ideje lenne színt vallni és lemondani! | OLKT.net

Kilenc fideszes és négy lengyel PiS-es politikus jár az orgiáimra a hazájából – állítja a brüsszeli szexbuli szervezője | OLKT.net

 

forrás. wydarzenia.interia.pl