Deák téri kettős gyilkosság: a földön fekvő áldozatokat is fejbe és hasba rugdosták

0

Rettenetes. Egy szülő számára feldolgozhatatlan. A zaklatott közélet nagyon sok fiatalt gátlástalanná tesz, s erre még a drog és az alkohol hozzátesz. Ha a drogdealerek alapból 15 évet kapnának, mindjárt tisztulna a tábor, s nagyon meggondolnák, érdemes-e.

Borzasztó részletekre derült fény a csütörtök éjszakai fővárosi kettős gyilkosságról. A Blikk arról írt, hogy intézetben élt az a 18 éves fiú, aki bandában támadt egy gyanútlanul szórakozó társaságra a Deák téren. A 18 éves gyanúsított, Krisztián csütörtök éjszaka ünnepelte a születésnapját.

A fiú a tömegverekedésben előkapta a bicskáját, amivel összevissza kaszabolta áldozatait. Társai közben brutális kegyetlenséggel ütötték-verték a földön fekvő fiúkat, fejbe és hasba rugdosták őket, három lány próbálta leállítani a támadókat, de hiába

– írta a lap.

Az elkövető kése
police.hu

A két áldozatot, a 21 éves Gergelyt, és a 16 éves Lászlót a helyszínen próbálták újraéleszteni, sikertelenül.

“Gergő most érettségizett, nagyon készült az önálló életre. Imádta a focit, az Újpest volt a mindene. Nem volt mintagyerek, garázdaság miatt többször felelősségre vonták már. De a késtől irtózott, soha nem hordott magánál. A tragédia előtt legjobb barátja, Laci születésnapját ünnepelték. Vele volt a testvére is, ő szerencsére megúszta. Nem tudom, a család hogyan heveri ki ezt a tragédiát”

– fogalmazott a Blikknek az áldozat egyik barátja.

A tömegverekedés összes résztvevőjének volt már dolga a hatósággal. Kilenc embert előállítottak, a nyomozók kockáról kockára elemzik a kamerafelvételeket, hogy tisztázzák, kinek mi volt a szerepe a tragédiában.

Forrás: Alfahír

Forrás Alfahír