Dehogyis vesztegetés. Ami jár az jár!

0

Na akkor a gyengébbek kedvéért még egyszer!
Orbán Viktor nem lett megvesztegetve egy magán repülő úttal Garancsi István által. A repülő Orbán Viktoré, de szerényen más ember nevén van, mert ugye a zsebre baszott kezével a tökét simogató nem vagyonos ember.
Garancsi Pityu tehát nem azért nyeri a közbeszerzést mert repteti Viktort, hanem mert ő az egyik stróman, akinél Viktor gyűjtögeti az adófizetőktől ellopott közbeszerzés árkülönbözetét.
Megkérek mindenkit ne azért mondassák le Viktort mert ajándékot fogadott el repülő formájában. Ami az övé, azt nem adhatják neki ajándékba. Viktor egy tolvaj, aki be van szarva ha egy független ügyész, nem olyan Polt fajta senkiházi belenézne a szemébe, meg a haverok számlájába, és visszavenné a lopott pénzt tőle, meg a haverjaitól, és a többi tolvajtól. Ezért rázza a hideg, és forog álmatlanul, ha az ország csatlakozna az Európai Ügyészséghez. Bár lassú lenne a folyamat ameddig kiderülne a pénz útja a költségvetésből Felcsútra, de a végén Orbán Viktor a börtönben rohadna meg. És ezt tudja is, meg mi is képben vagyunk ezzel.
Kérem a fentiek pontos idézését.
BANDITA.

[xyz-ihs snippet=”olkt”]