Demeter Márta: Emlékezz arra, hogy ők bűnözők és az elszámoltatást nem úszhatják meg!

EMLÉKEZZ ARRA, HOGY ŐK BŰNÖZŐK ÉS NEM ÚSZHATJÁK MEG AZ ELSZÁMOLTATÁST!

 

Eljöhet egy pillanat, amikor elbizonytalanodunk, mert annyi már a hazugság körülöttünk, vagy mert már végre nyugodt napokra vágyunk, távol a sokszor aljas politikai csatározásoktól. Ez teljesen jogos reakció, de elfelejtenünk akkor sem szabad, Orbánék nem így gondolkodnak. A NER nem akar nyugalmat, nem akar kiszámítható életet, nem akar békét! A végtelen háborúban hisznek, káoszra van szüksége a fideszes helytartóknak ahhoz, hogy minél többet és többet elvegyenek a magyar családoktól, a tisztességes munkavállalóktól.
Emlékezz arra, hogy Orbán Viktor több mint 10 éves uralkodásának köszönhető, hogy a gazdasági válságban segítség nélkül maradtak a hazai vállalkozások, és adóforintjainkat előbb kapják meg a multik, mint a bajba került magyar családok. Ne felejtsd el azt sem, hogy Orbán Viktor ezermilliárdokat gyűjtött a fideszes alapítványokba, hogy a bukása után megpróbálja elkerülni az elszámoltatást.
Emlékezz arra is, hogy ki volt az, aki lebuktatta a fideszes bűnöket! Én tártam föl a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő letelepedésikötvény-bizniszt, amely során 20 ezer gazdasági bevándorlót engedtek be ellenőrizetlenül, hogy Rogán Antalék 162 milliárd forintot osszanak szét a haveri cégek között, de én buktattam le Orbánt is, hogy nincs nemzetbiztonsági átvilágítása. Támogass az ellenzéki előválasztáson, hogy Orbán ne kerülhesse el az elszámoltatást!
Én vállalom a harcot érted!