Demeter Márta: Orbán Viktor megbukott, és mint egy bukott tanuló, elkezdte magyarázni a bizonyítványát!

AMIRŐL ORBÁN VIKTOR ÁLMODIK, AZ SZÁMUNKRA RÉMÁLOM!

 

Orbán Viktor megbukott, és mint egy bukott tanuló, elkezdte magyarázni a bizonyítványát. Arról beszélt az egyik utolsó nyugati újságíróval, aki még szóba áll vele, hogy ők Magyarországon “egy gazdaságilag, politikailag, kulturálisan és még demográfiai szempontból is sikeres társadalmat” építenek.

 

HA EZ NEM HAZUGSÁG LENNE, AKKOR NEM KELLENE RÓLA BESZÉLNI, MERT AZT MINDENKI TUDNÁ. ITTHON IS, ÉS KÜLFÖLDÖN IS. DE ORBÁN HAZUDIK, Ő EGY OLYAN TÁRSADALOMRÓL ÁLMODIK, AMI SZÁMUNKRA EGY RÉMÁLOM.

 

Lehet hazudni külföldi újságíróknak, de a magyarok pontosan tudják az igazságot:
Józsefvárosban, Ferencvárosban és egész Magyarországon is az embereknek tisztességes keresetet biztosító munkahelyekre, megfizethető lakhatásra, és olyan fejlesztésekre van szükségük, amik nem csak a befektetőket vagy a fideszes milliárdosokat gazdagítják tovább, hanem a helyben élő embereknek biztosítanak munkahelyet, hozzáférhető szolgáltatásokat, ingyenes pihenőhelyet. Olyan beruházások kellenek, amiknek az emberek a nyertesei!
Ehhez legkésőbb 2022-ben kormányt kell váltani, és olyan hiteles politikus szereplőkre van szükség, akik nem rettennek meg a magyar családokat meglopó tolvajok elszámoltatásától.
Én vállalom a harcot érted!