Demeter Márta: Véget vetünk a NER uralomnak!

MERJ TENNI A JÖVŐDÉRT! MERJ NEMET MONDANI A FIDESZES BŰNÖZŐKNEK! MERJ VÉGET VETNI A NER URALMÁNAK!

 

A NER, a Fidesz, vagy ha úgy tetszik, Orbán Viktor áldozatokat követel. Mindenkitől. Azoktól is, akik elvtelenül kiszolgálják őket és segítik az aljas üzelmeiket, és azoktól is, akik szembekerülnek a bűnözőkkel, mert rendet akarnak a hazánkban. De valójában minden békére váró tisztességes állampolgárnak meg kell fizetnie a fideszes helytartók uralmát, ez az ár pedig a jövőnk, a tisztességes és élhető Magyarország.
Orbán Viktor abban bízik, hogy nem merünk fellépni ellene, hogy nem merünk nemet mondani a tolvajlásra, az urizálásra, az ezermilliárd forintnyi közvagyon kilopására.
Valójában viszont Orbán Viktor fél! Retteg az elszámoltatástól, retteg attól, hogy a magyarok emlékeznek majd a Fidesz bűneire, a lopásokra, az arroganciára, a hazugságokra, a be nem tartott ígéretekre, a meg nem valósult beruházásokra, a luxusjachtozásokra, a korrupcióra, a letelepedésikötvény-bizniszre, vagy épp az ereszen való menekülésre. Orbán Viktor Tőled fél! Attól, hogy úgy döntesz, véget vetsz az uralmának.
Országgyűlési képviselőként nekem nagyobb a felelősségem, ezzel tisztában vagyok, így akkor is a nyilvánosság elé tártam a fideszes bűnöket, amikor ezért börtönnel fenyegettek. Az előválasztáson ehhez a küzdelemhez kérem a támogatásodat!
Én vállalom a harcot érted!

 

ÉN VÁLLALOM A HARCOT ÉRTED!
Vegyél részt az előválasztáson, hogy a legharcosabb állhasson a Fidesszel szemben 2022-ben, támogasd, hogy én legyek az ellenzék közös jelöltje Józsefvárosban és Ferencvárosban, Budapest 06. választókerületében!
Csatlakozz a csapatunkhoz!