Dermedt csend követte Koncz Zsuzsa szavait – ez mindent elmond az orbáni rendszerről

0

Németh Péter a Népszava korábbi főszerkesztője készített nagyinterjút a Hírklikk hasábjaira a közkedvelt művésznővel.
Koncz Zsuzsa sosem árult zsákbamacskát és nem törleszkedett semerre. Róla pontosan lehet tudni, mit gondol és talán ez a következetes kiállás az oka annak, hogy egy ország kedvence.
Valószínüleg ez a fajta erkölcsi tisztaság az, ami miatt egy ország kapja fel a fejét arra, ha közéleti kérdésekben megszólal.

Most az interjúban kitért arra, hogy néhány nappal ezelőtt rendőrök állítottak elő otthonukból véleményük miatt embereket. Erre reagálva a művésznő úgy fogalmazott

 

“… Említetted az előbb a rémhírterjesztésért lefogott vidéki férfi esetét, amit különben az illető a Facebookon írt, ezért aztán jogilag sem értelmezhető simán a dolog, de hogy elég félelemkeltő – az biztos.
Volt már ilyen. Mint nő, arra gondolok,hogy nincs új a nap alatt és hogy jé magas platformos cipőt is hordtam már tinédzser koromban…”

 

“Így aztán ez a rendőrautó a ház előtt sem újdonság, ezeket láttuk már, és ezek mind pontosan ugyanolyanok, amilyeneket annak idején távolról figyeltünk, és némelyikükről megjegyzések is születtek dalokban.”

 

– mondta el Koncz Zsuzsa.

A teljes interjú itt olvasható.