Deutsch (már nem Für) Tamás: „El a kezekkel a csík- kólától!” Borkai üdvözölte a felhívást!

0

Megosztotta a magyar kormányt, hogy a Coca-Cola nemrég meleg és nem meleg párokkal reklámozta magát több budapesti plakáton.

Boldog István kijelentette, hogy nem iszik többet ilyen italt, más fideszes politikusok viszont szembe mentek a melegekkel már több fronton harcot vívó képviselővel.

„El a kezekkel a kólától! Hát még mit nem! Az EU kivonja a szívószálakat, mi meg rátennénk egy lapáttal? Legalább mi, fideszesek legyünk észnél! A buzikat rühellem továbbra is, de egy jó kólára ki mond nemet? Nem kell ezt mindenki szeme láttára fogyasztani, ott van erre a vécé! Gondolkodj, Budapest!”

– mondta felháborodottan Deutsch már nem Für Tamás, majd tiltakozása jeléül fogott egy Budapest térképet, és kihúzott egy utcát.

Nem csak Magyarországon vagy Brüsszelben, de Ibizán is hullámokat vertek Boldog szavai.

A helyszínen tartózkodó Habony Árpád felháborítónak nevezte a képviselő kezdeményezését. Elmondása szerint ő csak a pozitívumokat látja, egyesek reklámfilmekben szerepelhetnek, mások műsort kapnak a TV2-n, miután kóláztak, de tapasztalatai szerint akár még egyes halálos balesetek tárgyalásánál is előnyben vannak a fogyasztók.

OLKT: Figyelem! Ez nem kamu, csupán irónia.

Forrás: Természetesen ez a hír nem igaz. Ez csupán a Hircsárda újabb, remek írása szatirikus formába öntve. Hasonló cikkek itt:http://hircsarda.hu/2019/08/06/deutsch-tamas-el-a-kezekkel-a-kolatol/