DK: Orbán és a nagy fekete autó

0

“Színjáték, hogy az ügyészség kijelentette, nem követett el bűncselekményt, hiszen ezt eddig is tudtuk”

– reagált a történtekre a DK alelnöke.

Vadai Ágnes szerdai Facebook-bejelentkezésében

„Vélemény volt a miniszterelnökről, az illető diktátornak nevezte Orbán Viktort, ma ezért egy embert bevisz a rendőrség. Ez lenne Orbán Viktor jogállama?” – kérdezte Vadai, aki a honvédelmi és rendészeti bizottság tagjaként javasolta, hogy hallgassák meg Pintér Sándor belügyi és Varga Judit igazságügyi minisztert. “Ki a felelős az állampárti módszerért? A magyar rendőrség fideszes gondolatrendőrségként fog működni? Nem az a dolga a rendőrségnek, hogy begyűjtsön embereket, akik nem értenek egyet a Fidesszel, de tájékoztasson Pintér és Varga, ha másképp működik ez mostantól” – mondta a DK alelnöke.
Vadai szerint az üzenet egyértelmű : meg akarják félemlíteni a magyarokat. “Kuss, különben elvisz benneteket a rendőrség, vagy eljön a nagy fekete autó…Ennyire messze került Magyarország az elmúlt tíz évben a jogállamtól a szabadságtól és Európától”

– jelentette ki az ellenzéki politikus.

Pintér Sándor rendőrsége tegnap elhurcolt egy idős férfit pusztán az Orbánnal ellentétes véleménye miatt. Ezért felelnie kell a belügyminiszternek a parlament Honvédelmi és Rendészeti Bizottsága előtt!Kövesd élőben, és oszd meg Vadai Ágnes online sajtótájékoztatóját! 🇭🇺🇪🇺

Gepostet von Demokratikus Koalíció am Mittwoch, 13. Mai 2020