Döbbenetes felvételek keringenek a közösségi médiában: Oroszországnak vége?!

FIGYELEM! A videót csak erős idegzetűeknek ajánjuk!

A baj olyan nagy, hogy már a besorozó irodákban is tüzet nyitnak a besorozó tisztekre, valóságos lázadás zajlik az utcákon is.

Mindemellett egy újabb “őrület” kezdett el terjedni a besorozásra váró fiatalok köráében, akik nem tudtak kijutni az orzságból.

Úgy tűnik, sok fiatalember mindenre elszánt annak érdekében, hogy ne vigyék el meghalni Ukrajnába. Ez a cél vezérelhette egy orosz férfi barátját is, aki egy lépcsőről leugorva törte el a lábát, hogy alkalmatlan legyen katonának.

Mint kiderült, a „részleges” mozgósítás, nem is annyira részleges: míg a fővárosból és Szentpétervárról ténylegesen a bejelentett módon zajlik a sorozás,

addig vidékről jóval több embert visznek el, mint amennyit kellene.

Egyes értesülések szerint akár egymillió polgárt is hadra foghatnak.

Akik nem tudták – vagy nem akarták – elhagyni az országot, ám semmiképpen nem akarnak elmenni harcolni, a jelek szerint még olyan fájdalmakat is hajlandók kiállni a mundér elkerülésének érdekében, amiket sokan elképzelni sem tudunk.

Egy nap alatt futótűzként hasított végig az interneten az a videó, amelyben egy fiatalember egy társasház lépcsőházában eltöreti a lábát, hogy ne kelljen bevonulnia katonának.

Figyelem! A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Ráadásul a link után tudod csak megnézni, nehogy olyanok is lássák, akik nem bírják az ilyet.

Bár maga Putyin is elismerte, hogy vannak hibák a besorozással kapcsolatban, arra senki nem számított, hogy akár mozgássérülteket is behívhatnak katonának.

Ki mit gondol?

Ez sokak szerint egyértelmű kudarca Putyinnak és elkezdett szanaszét hullani a rendszere.

Döbbenetes felvételek keringenek a közösségi médiában: Oroszországnak vége?!