Döbbenetes: Ma olyan eseménynek voltam a tanúja, amit,ha mesélnek, nem hiszem el!

0

Szombat délután munka, előtte véradás a munkahelyen.(Poppe & Pothoff)
Orvosi szoba, 5 fős személyzet +orvos, 2 véradó.

És kezdődik, egyre durvuló sértegetések a doktornő részéről a 60 év körüli ápolónő felé.(egy kocsmában nem hallani ilyen mocskos beszédet, amit az orvos megengedett magának!

A nővér nem próbált reagálni, mig szúrta nekem a tűt elmondta, hogy a telefonját is elvették, mint egy óvodásnak.Szerencsétlennek olaj volt a tűzre, higy nekiállt velem beszélgetni. Az orvos nekitámadt, először vállon, majd fejen ütötte, s üvöltött hogy takarodjon ki. Megrántotta úgy, hogy szegény a székben elakadt s elesett. Az orvos tiltakozása ellenére a személyzet férfitagja felsegítette, leültette a székre. Az orvos székkel együtt felborította azonnal, a nyitott ajtóba meg beütötte a fejét eséskor!😞 A két huszonéves kolléganője nevetetve mondta, nem kell vele foglalkozni, múltkor is eljátszotta a műkönnyeket, s ez csak műesés volt!!! Tehát már nem ez volt az első eset.Majd kilökték a szobából!

Döbbenetes volt! Hogy jön ahhoz bárki hogy nyilvánosan 6 ember előtt megalázzon egy kollégáját,és bantalmazzon?! Vagy erre egy orvosi diploma felhatalmazást ad? Milyen világot élünk? Ez nem orvosnak nem mondható, de embernek sem. És ami a legjobban bánt ,hogy a jelenlévők közt senki sem volt aki ezt megakadályozta volna,magamat is beleértve,nem mentség hogy tű ált ki a karomból,s folyt a vérem.
Szégyenlem magam ,és ezúton üzenem a sértettnek,ha eljut hozzá, hogyha lépéseket tenne az üggyel kapcsolatban,rám számíthat mint tanúra!!

Az orvos csipőre tett kézzel!!!!

 

Osszátok meg minél többen, hogy eljusson az érintetthez!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1987116104680588&set=a.1158495267542680&type=3&theater

forrás.: Laczkó Szilvia
[xyz-ihs snippet=”olkt”]