Dobos Menyhért úgy hazudott mint a vízfolyás!

Dobos Menyhért úr, a közmédia vezérigazgatója arról számolt be a propagandatévében, hogy találkozott az ENSZ jelentéstevőjével, és arra a kérdésre, hogy tapasztalt-e politikai befolyásolási kísérletet a közmédiában, azt válaszolta, hogy igen —
amikor ellenzéki képviselők törtek be a székházba, hogy beolvassák a követeléseiket. És ha már így megúszta és nem szakadt rá a plafon, emlékeztetni szeretném arra, hogy nem csak az az egy alkalom volt, amikor befolyásolni kívántuk a propagandatévéjüket.
🔥Pont tavaly ilyenkor kerültek nyilvánosságra azok a hangfelvételek, amiken az EP-választások előtt Bende Balázs akkori vezető szerkesztő azt magyarázta egy munkatársi értekezleten, hogy „ebben az intézményben nem az ellenzéki összefogást támogatják”, és akinek ez nem tetszik, az elmehet.
✉️ Ekkor levelet írtunk Önnek, kedves Dobos Úr, amiben feltettük azt a kérdést is, hogy nem akarja-e esetleg vállalni a felelősséget a közmédia törvénytelen működéséért, és távozni a posztjáról.
Erre Ön sértődötten azt válaszolta:
„Mindazonáltal az 5. kérdésükben foglalt implicit politikai nyomásgyakorlást, mely szerint távoznom kellene a vezérigazgatói pozícióból ezúton határozottan visszautasítom! (…) Ezen pont alapján az Önök kérdését egyértelmű politikai nyomásgyakorlásnak tartom, ahogyan azt az esetet is, amikor Önök a közmédia területén, törvénysértő módon, erőszakkal, megbotránkoztató módon próbáltak nyomást gyakorolni a közmédia munkatársaira!”
Ha legközelebb panaszkodnia kell, ezt is tegye hozzá — lehetőleg az egész történetet egyben… Szívesen.