DÖBRÖGIK CSAK A FIDESZBEN VANNAK!

0

A Délmagyarban cikk jelent meg „Márki-Zay Péter az új Döbrögi – mások pénztárcája lett a cél a három bukott per után” címmel. A cikkel nem is kellene foglalkozni, ha nem lejárató céllal íródott volna. De ez teljesen egyértelmű.
Nézzük a tényeket! A tavalyi polgármester választás kampányáról, Márki-Zay Péter – a hétgyermekes “Döbrögi” – pénzügyileg is beszámolt, amelyben ő maga is milliós befektetést tett. Hegedűs Zoltán sokkal több pénzt emésztő beszámolóját még mind a mai napig nem láttuk. Arról nem is szólva, hogy ebbe beszámítható – a véletlen egybeesés folytán, az az Erzsébet kártyaosztás is (110 millió forint értékben), ami éppen kampány időszakban történt, az amúgy igencsak eladósodott város önkormányzatának terhére. Ennek a pénznek jó helye lett volna a felszaporodott adósságok rendbetételéhez (pl. Belügyminisztérium felé, az Erzsébet kórház felé, avagy a babakötvényesek felé, hiszen ezeknek a vissza nem fizetett adósságoknak a terhére történtek közbeszerzések. Ezek a tételek messze meghaladják a szóban forgó perköltségeket, amelyekre nézve még van fellebbezési lehetőség.
Miért is lett dr. Márki-Zay Péter kiemelt célpont a Fidesz választási küzdelmében? Hát csak azért, mert megvalósította az ellenzéki összefogást Hódmezővásárhelyen, amivel legyőzte a Fidesz jelöltjét. Bár ezt a megosztott ellenzék nem vette át a 2018-as választás idején, de azóta ez az összefogás részben már megvalósult, s ezt az összefogást célozta meg a Mindenki Magyarországa Mozgalom életre hívása is, amelyet a látszatdemokratikus Fidesz a legnagyobb veszélyként él meg. Ennek a Mozgalomnak a sikerét mutatja az is, hogy ma még a számos lejárató kampány ellenére is dr. Márki-Zay Péter a legnépszerűbb a nem fideszes politikusok táborában. Világos tehát, hogy miért vált a több milliós költségeket felemésztő szórólapok, óriásplakátok, és a fideszes sajtóbirodalom legfőbb célpontjáva! Mindent megtesznek, hogy tevékenységét meggátolják, mert el kell takarítani mindenkit az útból, aki a Fidesz egypárti uralmára bármi veszélyt jelent.
Nem fog sikerülni! A gyűlöletkeltő Fidesz politika nem fenntartható, mert nem Magyarország érdekeit, hanem a Mészáros Lőrincek és Tiborczok érdekét szolgálja.

Márki-Zay János