Döglött patkányt dobtak Budaházyék az Aurórába – az Auróra vezetői Budaházyékat és a rendőröket is feljelentik!

0

A szélsőséges politikus és társasága befészkelte magát a szórakozóhelyre. A rendőrség sokáig kivárt.

Zártkörű rendezvényre ment be a Budaházy György és néhány társa a budapesti Auróra klubba. A szórakozóhelyen éppen a Labrisz Egyesület és a Magyar LMBTQ Szövetség közös programja zajlott, amikor a radikális politikus és testévre, Budaházy Edda, valamint 10-15 fős társasága megzavarta a rendezvényt.

Az Auróra Facebook-oldalára feltöltött videó szerint a hívatlan vendégek magnóval érkeztek, bömböltették a zenét és folyamatosan hangoztatták a nézeteiket a jelen lévőknek,
illetve egy döglött patkány hajítottak be a klub mosdójába.

Egy másik videóban, amelyet az Auróra vezetője, Schönberger Ádám juttatott el szerkesztőségünkhöz, az látható, ahogy az eset után a munkatársak a rendőrökkel beszélgetnek, kérdőre vonják őket, hogy miért nem intézkednek.

Elmondásuk szerint a korábban a Hatvannégy Vármegyében politizáló Budaházyék akkor már fél órája randalíroztak úgy az Aurórában, hogy a rendőrség nem intézkedett, és eleve fél órába telt, mire kiértek a helyszínre.

A Mérce élőben közvetítette a balhét. A felvételek látható, hogy Budaházyék még mindig ott vannak, a rendőrök viszont továbbra sem.

Frissítés:

Nem sokkal hat óra után bementek a rendőrök és elkezdték igazoltatni a bentlévőket.

Budaházyék végül bő három óra után távoztak a helyszínről. A politikus azt mondta, elérték a céljukat és kivonulnak.

Auróra vezetője jelezte, feljelentést tesznek.