Dömötör Csaba: Alakul a szemkilövetők klubja!

0

Az ellenzék folytatni fogja az Országgyűlés szétverését, jöhet a falusi csok, az ellenzék pedig gyáván számonkér lyukas zokniban – Dömötör Csaba parlamenti államtitkár adott interjút a Magyar Nemzetnek.

Interjút adott Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Magyar Nemzetnek. Arra számít, hogy a parlamenti ellenzék ott folytatja, ahol abbahagyta decemberben: szét akarja verni az Országgyűlés működését. Fel kellene vállalniuk tetteik következményét, nem pedig Strasbourgba rohangálniuk, és lyukas zokniban számonkérni, utal Hadházy Ákos kormányoldalon hatalmas karriert befutott ruhadarabjára. Alakul a kisnyilasok és szemkilövők koalíciója, utal az MSZP–Jobbik-közeledésre, “vannak, akik bármilyen korábbi elvüket kidobnák egy kis hatalomdarabkáért”.

A családtámogatások terén újabb bejelentések következhetnek: jöhet a falusi csok. Magyarország nem lesz bevándorlóország, a kormány az önfeladást “meghagyja mások ópiumának”.

A Jobbik nyakig merül a pártfinanszírozási botrány mocsarába, de Dömötör nem tud olyan módosítási javaslatról, amely nem engedné, hogy egy párt nagy adósságokat hátrahagyva megszűnjön.

olkt.hu/Magyar Nemzet