Donáth Anna: Borzasztónak tartjuk az egészségügy helyzetét!

0

Továbbra is borzasztónak tartják az egészségügy helyzetét a Momentumban, ezért főleg ilyen tartalmú üzenetekkel ragasztották át a kormány plakátjait matricákkal – jelentette ki az ellenzéki formáció alelnöke az atv-ben.

A háziorvosok hiánya mellett lehet beszélni a kórházak állapotáról is, valamint a szektorban lévő bérekről is eshet szó – válaszolta Donáth Anna arra a kérdésre, miért főleg egészségüggyel kapcsolatos állításokat ragasztottak a kormány plakátjaira.

Mint hozzáfűzte, emellett még három különböző téma is fog szerepelni az üzeneteik között, így az oktatással kapcsolatos problémák is. Donáth Anna azt is elmondta, az átragasztást „közösségi pénzgyűjtésből” finanszírozzák, és azért használnak direkt matricákat, hogy kikerüljék a rongálást.

De – mint kifejtette – ebben a rendszerben teljesen mindegy, hogy bizonyos dolgok beletartoznának-e a polgári engedetlenségbe, megtalálják az utat, hogy az embert megbüntessék és lehúzzanak róla még egy bőrt”. Kifejtette: most, amikor minden pártot – köztük a pártjukat is – büntetnek, és megvonják az állami támogatást, akkor minden fillérre oda kell figyelniük.

olkt.hu/atv.hu