Dr. Dániel Péter: Itt az ideje végre tisztán látni!

Dr. Dániel Péter ügyvéd írása változtatás nélkül.

Ideje végre tisztán látni…
Orbánék majdnem az összes Pfizer vakcinát lenyúlták és soron kívül beadatták maguknak, illetve eladták azokat a feketepiacon! A Moderna vakcinából nem rendeltek, mondván, hogy az túl drága…

 

Eközben pedig tízszeres áron vásárolják a gagyi, veszélyes, bevizsgálatlan kínai vakcinát, mert ott tudnak mutyizni a kulisszák mögött. (A szokásos visszaosztás útján, ahogyan a lélegeztetőgépeknél is tették.) Ki kell végre mondani, hogy amit ez az aljas, köztörvényes fideszes banda művel, az gyakorlatilag hazaárulás és tudatos népirtás! Orbánnak és hitvány bűntársainak pedig nemzetközi bíróság előtt kell majd felelniük a gaztetteikért!
Az orbáni diktatúra egyébként lezárja a határokat minden magyar előtt azzal az újabb, aljas és felelőtlen lépésével, hogy az oltási igazolványokban nem tüntetik fel a vakcina fajtáját, sőt törlik azt az egészségügyi nyilvántartásból is! Ez elképesztő aljasság Orbánék részéről! Ráadásul azt sem lehet tudni, hogy melyik vakcina okoz esetleg súlyos egészségi problémákat a későbbiekben!

 

 

 

szerző.  Dr. Dániel Péter , ügyvéd, nemzetközi jogász