Dr. Dániel Péter: Tisztázzunk valamit!

0

Orbán Viktor fotózkodása az egy repülőgépnyi egészségügyi szállítmánnyal sajnos csak egy újabb szánalmas önreklám és álságos, hazug propaganda.

A szomorú és felháborító valóság ezzel szemben az, hogy Magyarországon a járvány kezdete óta gyakorlatilag nem lehet védőmaszkokhoz jutni, sőt még a magyar egészségügyi dolgozóknak sincs meg a szükséges védőfelszerelése!

Orbánék nem gondoskodtak sem a tesztek, sem a védőmaszkok, sem pedig a kellő mennyiségű fertőtlenítőszer beszerzéséről. Alig vannak lélegeztetőgépek, amelyek pedig megmenthetnék a betegek életét.

A járvánnyal kapcsolatos intézkedéseik kimerültek az átlátszó hazudozásban, a halotti bizonyítványok meghamisításában és a valódi adatok eltitkolásában. Az Európai Unió által erre a célra nyújtott rendkívüli támogatást is lenyúlták, sőt még a magyar közpénzeket sem fordították a védekezésre és megelőzésre.

A tisztifőorvosi pozícióba egy dilettáns vidéki lelkész nénit raktak, aki csak egy tragikomikus báb. A járvány gyors terjedése tehát kizárólag Orbánék hibája, illetve bűne és annak természetesen semmi köze a gyalázatos és felesleges felhatalmazási törvény megszavazásához! Orbán Viktor pedig jobban tenné, ha a lerohadt magyar kórházak málladozó falú szobáiban fényképeztetné magát, az ellátatlanul szenvedő magyar betegekkel és a meggyötört, kihasznált és cserben hagyott egészségügyi dolgozókkal!