Dr Dániel Péter véleménye az orbáni diktatúráról

0

Senki ne áltassa magát… mától Magyarországon nyílt és totális diktatúra van. Ráadásul Orbán teljhatalmának és ennek az egész ördögi játszmájának valójában nincsen köze a járványhoz. Azaz csak annyi, hogy ez, a magyar kormány által pocsékul kezelt járvány volt az utolsó csepp a pohárban.

Ez fog a magyar államcsődhöz vezetni, hiába ígérget most (is) Orbán fűt-fát és csodálatos élénkítő csomagot. Egyszerűen nevetséges, hogy a felcsúti zsarnok most ígérget fantasztikus gazdasági csomagot… ez csak a mézesmadzag, amellyel a totális diktatúráját akarja lenyomni a magyar emberek torkán!

A korrupt és dilettáns orbán-kormány eddig sem tett semmit a magyar gazdaságért és a szerencsétlen magyar népért és ezután sem fog. Csak és kizárólag a saját erkölcstelen hatalmukért és mérhetetlen gazdagságukért tesznek mindent.

A valóságban sajnos teljes gazdasági összeomlás, szegénység és nyomor várható, súlyos megszorító intézkedésekkel fűszerezve. Ráadásul pedig egy gyalázatos és veszélyes egyszemélyi, tekintélyelvű diktatúra. Jogsértő rendeletekkel, az eddiginél is hatalmasabb állami korrupcióval, az ellenzéki vélemények és minden kritikus civil hang elhallgattatásával.

Ez a szomorú magyar valóság, nem pedig a hitvány felcsúti diktátor demagóg és hazug ígéretei! Egyébként pedig ha Orbánék már régen tudták a megoldást, eddig ugyan miért nem tették meg, miért vártak ezzel a járványig? Volt rá 10 évük.

Dr Dániel Péter/politikai üldözött