Dr. Kunetz Zsombor: “Nem nagyon tudok most már mást elképzelni, minthogy szándékosan vezetnek vágóhídra tömegeket!”

Pedig én tényleg nem vagyok egy karanténdzsihadista, de a holnapi nyitással most nagyon nem tudok egyetérteni.
Amit sikerült összeszedni a Húsvéti ünnepek előtt, azt most a lehető leggyorsabban szét is szórjuk, majd szinte napra pontosan ráengedik erre a tanulókat, hogy ezt a helyzetet tovább fokozzák.
Húsvét előtt nem volt létszámkorlát az üzletekben, és nem volt kötelező az FFP 2-es maszk viselése sem, így az akkori éhségrohamban sokan megfertőződhettek, ami most fog majd tüneteket okozni.
Erre nyit a kormányunk, miközben veri a tamtamot a beoltottsággal.
Csakhogy több százezer ember még csak most kapta meg az első adagját az oltóanyagokból, így nem alakulhatott ki a megfelelő védettség, hiszen ez legkorábban a Pfizer második adagja után 7 nappal alakulhat ki. Ez az első oltástól – ha a másodikat a 21. napon megkapta – 28 nap, azaz egy hónap.
Ráadásul a kormány továbbra sem kíván arra költeni, hogy a lakosság biztonságos FFP-2-es maszkban vehesse igénybe a nyilvános szolgáltatásokat, és ezt nem is teszi kötelezővé. Így beoltott, ám a vírussal szemben védtelen emberek további haláláért felel.
Nem nagyon tudok most már mást elképzelni, minthogy szándékosan vezetnek vágóhídra tömegeket.
Nem, nagyon nem lesz ennek jó vége!
Meg kellene várni a beoltottság biztonságos beálltát, addig a szolgáltatóipar teljes kártalanítása mellett zárva kellene tartani.
Van, volna erre pénz, csakhogy…