Dr. Kunetz Zsombor: Tehát a miniszterelnök szétveri a megmaradt rendszert is a jogállási törvénnyel, pont akkor, amikor majd minden kézre szükség lenne?!

Emelt szintű készültséget rendelt el a kórházakban Orbán Viktor, és szigorúbb szabályozást ígér az afrikai ingázókkal szemben.
Utóbbit értem, előbbi jelentését találgatom.
Tehát szétveri a megmaradt rendszert is a jogállási törvénnyel, pont akkor, amikor majd minden kézre szükség lenne. Gondolom ennek fényében az elrendelt emelt szintű készültség ki fog merülni a zászlófelvonásban, és a beérkező betegek vigyázzállásban és Himnusz éneklésével való fogadásában. Hátha majd ez segíteni fog a betegeken az egészségügyi ellátás helyett, mert orvos, ápolót elüldöznek.
Gondolom emelt szinten kiosztják majd azokat a lélegeztetőgépeknek csúfolt eszközöket, amelyeket horkolásgátlás céljából otthoni használatra tervezetek.
Ha esetleg valami komolyat is gondol a miniszterelnök úr az alábbiakból választhat:
Oltás iránti bizalom növelése, nem kamu bevizsgált oltóanyagok, hanem uniós szinten is jóváhagyott vakcinák használatával.
Tesztelés.
FFP2-es maszkok biztosítása, és azok kötelezővé tétele a közösségi helyeken, tömegközlekedési eszközökön, boltokban, munkahelyeken, iskolákban órák alatt is.
Iskolák online oktatásra való átállása felső tagozattól.
Tisztességes, átlátható, követhető oltási terv elkészítése.
Alapvetően igaz, átlátható, nem sumákoló, nem sunyi kommunikáció biztosítása a járványkezelésben is.
Operett Törzs helyett szakértői kormány megalakítása.
Végül megnyugtató rendezés az egészségügyi dolgozók új jogállási törvényével kapcsolatban, azaz kukába ezzel a szeméttel!