Drasztikus információkat szivárogtatott ki az ördög ügyvédje: Orbánnék államcsődre hajaznak és az aranytartalék kirablására a választásokig!

Az ördög ügyvédjének bejegyzése változtatás nélkül.

Íme az írás:

Orbánék a forint bedöntésére és a magyar államcsődre spekulálnak!

A közelmúltban az MNB váratlanul a tízszeresére növelte a magyar aranytartalékot, valamint jelentős összegű valutát is vásárolt.

Joggal merül fel a kérdés: Vajon miért?

Nos, azért, mert az EU hamarosan elzárja a pénzcsapokat a durva fideszes jogsértések miatt és ettől a forint megint csúnyán be fog dőlni.

A fideszes maffia pedig már most tudatosan játszik a forint bedöntésére, mert ezáltal magyar állampolgárok tömegei mennek majd csődbe és fillérekért lehet majd felvásárolni az ingatlanjaikat, lakásaikat, nyaralóikat, sőt még a zálogházakba vitt arany ékszereiket is. Hiszen az átlagos magyarok nem fogják tudni fizetni a csillagászati árakat, a magas rezsiköltségeket, vagy éppen az 500 forint feletti üzemanyag és kenyérárakat sem!

A NER gátlástalan hiénái pedig éppen erre készülnek, azaz bagóért fogják megszerezni a maradék lakossági vagyont is. (Ezt az aljas célt szolgálják a CSOK, a mézesmadzagként működő hitelmoratórium és az egyéb fideszes uzsora hitelek – pl Provident -, a devizahitelek mintájára.)

A korrupt, felelőtlen és dilettáns Orbán-kormány tehát tudatosan kihátrált a forint-vagyonából és aranyra, illetve nyugati valutákra váltotta azt.

Forint már csak a lakosságnál van gyakorlatilag és egyre kevesebbet ér.

Röviden és velősen: a magyar kormány “megshortolta” a saját nemzeti valutáját, azaz aljas módon ellene fogadott.

Az ostor pedig ismét a szerencsétlen magyar népen csattan majd, hiszen már elszálltak az árak és egekben az infláció.

Lehet örülni és békemenetelni… vastaps, vasfüggöny.

Ja és ha Orbánék menekülni fognak a bukásuk után, akkor az aranyat és valutát lazán magukkal vihetik a magánrepülőik fedélzetén mondjuk Kínába vagy Kazahsztánba…. aztán pedig utánuk a vízözön és az üres államkassza!

 

Üdv: dr. Dániel Péter, alias az ördög ügyvédje