Drasztikus levelet vittek Orbánnak Felcsútra

Orbán Viktor egy héttel ezelőtt fordult a Fidesz támogatóihoz, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a párt kampányát. Ennek apropóján a Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezetének, a Demokratikus Lendületnek a tagjai levelet vittek Felcsútra, a kormányfő házához.

Csúcs Zsombor, a Demokratikus Lendület elnöke a videóban kifejtette, hogy a magyar fiataloknak nagyobb szükségük lenne a pénzre, ezért vittek csekket és kísérőlevelet Orbán Viktornak, amit be is dobtak a felcsúti ház postaládájába.

A Pancho Aréna mellett parkoltak, és miután bedobták a levelet, hallották, hogy épp az autójuk rendszámát diktálja be a biztonsági szolgálat. Az egyik őr szerint a kamerázás miatt volt erre szükség, mert bár lehet fotózni az utcán, „de hát nem tudni, hogy kicsodák, azért kell a rendszám”, amit a videóban elhangzottak alapján a Terrorelhárítási Központ (TEK) ellenőrizhet, de egyébként is látnak mindent a kamerák segítségével.

Ott fönt van a kamera, látják, mert a Viktornak a háza

– mondta az egyik biztonsági őr, kiegészítve azzal, hogy „amúgy is arcfelismerővel néznek benneteket, úgyhogy tökmindegy”.