Dübörög a fideszes gyűlöletipar!

0

Fenyegetés ért egy szolnoki szállásadót, mert momentumosoknak akart kiadni szobát egy éjszakára – közölte a Momentum. Korábban csak a migránsokat, illetve migránsoknak vélt embereket ért atrocitás, mára odáig jutottunk, hogy már saját magunktól is képesek vagyunk idegenkedni.

A Momentum Mozgalom szolnoki szervezete február 2-ára regionális találkozót szervez, melyhez a régió más településeiről is érkeznek tagok és szimpatizánsok. Ők az egyik helyi szálláshelyen akartak aludni az esemény éjszakáján. A szálláshely tulajdonosát azonban ismeretlenek telefonon megfenyegették, amiért hajlandó nekik szobát kiadni. A tulajdonos feljelentést tett.

Mint Toplák Tamás, a Momentum sajtósa írta, akárcsak ők, a szálláshely tulajdonosa is elfogadhatatlannak tartja a történeteket, és továbbra is bárki foglalhat náluk szállást, bárminemű megkülönböztetés nélkül.

Őcsény, Kömlő, Perbál és több más magyarországi település után Szolnok is felkerült a gyűlölet-térképre. 2017. novemberében Srí Lanka-i diákokat jelentettek fel a perbáliak. A fiatalok az AIESEC közvetítésével végeztek önkéntes munkát az egyetemisták a perbáli lakóotthonban, fogyatékkal élő gyerekeknek segítettek.

A perbáli pánik egyenes folytatása annak, ami nem sokkal korábban Őcsényben történt. Akkor egy heves hangulatú falugyűlésen a helyi lakosság kijelentette, hogy még menekültgyerekeket sem kívánnak a falujukban látni. Hogy nem a levegőbe beszéltek, azt azzal is nyomatékosították, hogy a fogadósnak, aki beengedte volna őket a vendégházába, kiszúrták az autógumijait. Egy hétről lett volna szó amúgy, és olyan emberekről, akiket a magyar állam már igen szigorúan ellenőrzött, majd ezt követően oltalmazott státuszt adott nekik.

Amikor erről az esetről kérdezték a miniszterelnököt, Orbán Viktor azt válaszolta, hogy ő egyetért azzal, ha a magyar emberek határozottan és egyértelműen kinyilvánítják a véleményüket.

Kömlőn a halottak napja alkalmából a temetőbe érkező magyarok ellen riadóztatták a rendőrséget, Nagymágocson pedig egymástól ijedtek meg a közmunkások és földmérők. Mindkét csoport fejvesztve menekült, mert migránsnak nézte a másik társaságot.

Hangosan röhögnénk, ha nem volna ez az egész szánalmasan szomorú. Hatott a kormány propagandája, szárba szökkent az elvetett mag. A magyar adófizetők pénzén milliárdokat felemésztő gyűlölködő óriásplakátok, újság- és televíziós hirdetések születtek. Ilyen körülmények között ne csodálkozzunk azon, hogy az emberek félnek az ismeretlentől, különösen, ha az állami média nem nyugtatja, hanem hergeli őket. Azt közvetíti feléjük, hogy tessék rettegni, mert jön az ellenség, akit meg kell állítani.

Dübörög a gyűlöletipar, és lelke rajta, ha valaki azon munkálkodik, hogy a magyarok egy közel 90 éves milliárdos soha nem volt terveitől, vagy mint most Szolnokon, néhány momentumos fiatal megjelenésétől rettegnek.

Szerző: Föld S. Péter

olkt.hu