Dúró Dóra már az unióból való kilépést kezdte el vizionálni!

Két éve folyó ügy zárult le szerdán, miután az Európai Néppárt képviselőcsoportja óriási többséggel elfogadta az új eljárási rendet. Percekkel ezután Orbán Viktor levélben tájékoztatta Manfred Weber néppárti frakcióvezetőt, hogy a Fidesz európai képviselői azonnali hatállyal elhagyják a Néppárt frakcióját.

A szerdai eseményeket követően Dúró Dóra tényleg bekapta a dilibogyót: a Mi Hazánk elnökhelyettese egy, a Facebook-oldalára feltöltött posztban azt írta, hogy a párt üdvözli a Fidesz kilépését az Európai Néppárt képviselőcsoportjából, ahogy a Liberális Internacionáléból is.

De a megalkuvásmentes nemzeti érdekképviselethez további lépéseket kell tenniük: elsőként módosítani az Alaptörvényt, hogy az EU-ba történt belépéshez hasonlóan a keserű tapasztalatok után a kilépésről is népszavazáson dönthessen a magyar társadalom. A magyar, sőt az európai nemzetek önrendelkezésének felszámolásában közreműködő Európai Néppártból már korábban ki kellett volna lépjen a nemzetellenes bűnökhöz asszisztáló Fidesz.

-írta, majd azt is bebizonyította, hogy ennél is magasabbra tudja tenni a lécet a folytatásban.

már ránk akarják kényszeríteni a migránsok tömeges befogadását és az LMBTQ-lobbi követeléseit is. Ki tudja, mire vetemednek még a jövőben, a nekünk jogosan járó pénzek elvonásával is zsarolva. Fel kell tehát tennünk a kérdést: Magyarországnak feltétlenül, minden körülmények között az EU tagjának kell-e lennie? Bár a Mi Hazánk Mozgalom szerint nem lehet egyik napról, sőt egyik évről a másikra kilépni, de el kell készíteni az EU-csatlakoztatásunk mérlegét, számba kell venni az egyéb lehetőségeket.

 

Forrás: Facebook