Ebben az országban mindenki hülye?

Mégis mennyire lehet ostoba az a miniszterelnök (Orbán Viktor, Fidesz.) és milyen szereket szedhet, ha azt hallucinálja, hogy egy sportesemény az nem fertőzési gócpont. Eleve ki az a retardált, aki azt képzeli, hogy egy focimeccsen, majd betartják a másfél métert? Mégis mennyire látja reálisan a világot, ha azt sugdossák neki a láthatatlan hangok, hogy az éjféltől, hajnali ötig tartó kijárási korlátozás és az ingyen parkolás megállítja a vírus terjedését?
 
Itt már mindenki hülye, hogy ezt beveszi?
 
Mégis milyen gyíkemberek adnak neki olyan tanácsokat, hogy festőruhát vegyenek a mentősöknek, és apnoe gépeket a haldokló tüdőbetegeknek? Ki az a majom, aki azzal bíztatja, hogy festményre, stadionra, templomra költsön, miközben több kórház épp csak össze nem omlik? Mégis mennyire barom az, aki ebben a helyzetben hitelfelvételre és gyermekvállalásra buzdít és az ima erejét tekinti az elsődleges megoldási alternatívának? Mégis mekkora tolvaj az, aki ebben a gazdasági helyzetben egy forint nem sok annyi segítséget sem ad se a munkavállalóknak, se a munkaadóknak, se a munkanélkülieknek, miközben egyfolytában arról halandzsázik, hogy milyen remekül áll az ország?
Az is barom, aki ezeknek hisz! 

A Fidesz csak egyvalamihez ért: A lopáshoz! Ahhoz nem kell sok ész, hiszen Magyarországon él vagy tíz-millió magyar aki a TV-ben nézi, ahogy a kormány a nyilvánosság előtt lop, csal, hazudik, de senki sem tesz semmit, mindenki kussol, mindenki valaki másra vár, miközben az ellenzék kollaborálva belesimul ebbe az egész vállalhatatlan és undorító helyzetbe. Így nyugodtan zsebre tehetnek mindent. 

 

Juhász Zoli 


Ui: Nem véletlen tanítok gyerekeket. Bennük még van esély arra, hogy rendes emberek legyenek. Nem úgy mint a jelen felnőttársadalom kilencven százalékának… Kapok is az Ifjúsági Labor miatt eleget a pofámra jobbról, balról egyaránt…  Nem tetszik a népeknek, hogy a gyerekeiknek több eszük lesz, mint nekik!
És emiatt vélhetően én, meg a hozzám hasonlók a leghülyébbek, hogy ilyen ellenszélben is próbálunk valamit tenni. 
 
Juhász Zoli
https://juhaszzoli.blog.hu