ÉBRESZTŐ EMBEREK!

A FASIZMUSNÁL, A KOMMUNIZMUSNÁL ÉS A RABSZOLGATARTÓ TÁRSADALOMNÁL ELNYOMÓBB DIKTATÚRA FENYEGET!!!

Végetért a Legújabb kor és elkezdődött a Maszk kor melyet a Legnagyobb Átverés korának is lehet nevezni! Az Emberiség történelmének legelnyomóbb diktatúrájába próbálják a lakosságot belekényszeríteni ha hagyja magát. Egyelőre sajnos úgy tűnik hagyja…..

NEMET A KÖTELEZŐ MASZKHORDÁSRA!

NEMET A KÖTELEZŐ VÉDŐOLTÁSRA!

NEMET A KÖTELEZŐ CHIP BEÜLTETÉSRE!

NEMET A GAZDASÁG BEDÖNTÉSÉRE!

NEMET A MÉDIÁK PÁNIKKELTŐ KAMPÁNYÁRA!

NEMET A GYERMEKEINK TÁVOKTATÁSÁRA!

NEMET A KÁRTYÁS FIZETÉSI MÓD KÖTELEZŐSÉGÉRE!

NEMET A KÜLFÖLDI KÖLCSÖNÖK FELVÉTELÉRE!

NEMET A LAKOSSÁG MÉRGEZÉSRE!

NEMET ÁLLAMPOLGÁRI JOGAINK MEGRÖVIDÍTÉSÉRE, A SZÜKSÉGTELEN ÉS ÉRTELMETLEN KORLÁTOZÁSOKRA!

IGENT A NORMÁLIS EMBERI KAPCSOLATOKRA, A SZABADSÁGRA, A FÉLRETÁJÉKOZTATÁST MELLŐZŐ MÉDIÁRA, EMBERI JOGAINK ÉRVÉNYESÜLÉSÉRE!

Észrevette Ön, hogy kutyaként bánnak velünk úgy, hogy közben kutyába sem vesznek?

Szabályozzák mozgásterünket,-mint a kutyáknak!
Be akarnak oltani kötelezően, – mint a kutyákat!
Távolságtartást várnak el tőlünk, – mint a kutyáktól!
Pofánkra tesznek valamit,-mint a kutyákra!
Karanténba zárják az embereket, -mint a kutyákat!
Chipet kívánnak belénk helyezni, – mint a kutyákba!
El akarják hitetni velünk, – féljünk az egyenruhásoktól, -mint a kutyák!
Ha a fentiek ellen vétünk megbüntetnek, – mint a kutyákat!
Közben annyit sem tesznek egészségünkért mint amennyit Mi teszünk a kutyákért!

Ön szeretne állati sorba lesüllyesztve élni? Dolga könnyű! Elég a kormánypártokra és annak ellenzékére szavaznia, valamint elhinni a média agymosását!

ÉBRESZTŐ!

Orbán is megmondta: Satu közeli állapot jön!!!

Ha vagy olyan ostoba, hogy a média zombijaként bízol továbbra is kedvenc közbűnöződben – lelked rajta! De legyen benned annyi anyai vagy apai ösztön, hogy gyermekedet nem kívánod a szükségtelen védőoltással feláldozni, vagy chiprabszolgává tenni! Vagy annyira sikeres volt nálad a programozás, hogy örülni fogsz gyermeked védőoltásába és chip beültetésébe mint a kutyád esetében? Vagy ha már nincs kutyád és nincs chip a családban legalább a gyerekedben legyen?

Szűklátókörűséged ellenére próbálj meg ép eszűen viselkedni. Tudom eddig nem ezt tetted: Szavaztál a háttérhatalom sajtója által agyadba programozott parlamenti pártokra és azok korifeusaira és meg voltál győződve ez igen, ez a demokrácia! Most a Sors arra kényszerít legyél több ennél ha magadnak és a családodnak jót akarsz! Azt is megmondom miért:Akár kormányon ül valaki akár ellenzékként még annyi mozgásterülete sincs mint neked! Ha ficánkolni vagy sipákolni kezd-kiiktatják. Ezt tudva van mindegyik nagy- nagy kusba! Szóval sem orbán isten, sem gyurcsány isten se fog rajtad segíteni – bármennyire is kényelmes volna neked erre várni, mert egyből kicsinálná a sajtó és meghalna mint isten a hozzád hasonló médiatájékozott emberek számára is….Te kis hal vagy, veled nem érdemes foglalkozniuk egyelőre, mert még túl nagy lyukú hálójuk van nekik. De készül a sűrűbb szövésű háló is a jövőre nézve ahol Te is benne fogsz ragadni! Akkortól már késő lesz….

Tételezzük fel van benned annyi értelem, hogy a zombiságodtól és lustaságodtól jobban szereted a családodat és a gyermekedet, akarsz tenni értük, csak nem tudod mit. Nagyon egyszerű a dolgod: Oszd meg ezt az írást amennyiszer csak tudod, tedd ki az oldaladra is, küldd el üzenetként ismerőseidnek apránként. Vedd fel velünk a kapcsolatot minél előbb, mivel Mi a normális embereket tömörítjük magunk köré, mivel Mi is normális emberek vagyunk!

NORMÁLIS EMBER PEDIG CSAK NORMÁLIS JÖVŐT ÉPÍT!

 Medveczki Zoltán                           a Zöldek elnöke
                          Medveczki Zoltán                           a Zöldek elnöke