Egy felmérés szerint a magyar emberek több mint 55%-a még nyaralni sem tud elmenni, mert nincs miből

Bár a járványügyi korlátozások nagy részét feloldották, a Fidesz-csicskákon és NER-lovagokon kívül már senkinek sem maradt elég pénze, hogy külföldre utazzon.

A Fidesz propagandagépezete egy meglepő területen volt mostanában hangos. Mivel a koronavírus harmadik hulláma enyhülni kezdett, szinte az összes korlátozást feloldották. Orbán megmondóemberei pedig most elvárják, hogy hálásak legyünk:

Végre lehet menni külföldre nyaralni!

DE A LEGTÖBB MAGYART NEM A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY KORLÁTOZÁSAI, HANEM A PÉNZHIÁNY TARTJA VISSZA A KÜLFÖLDI NYARALÁSTÓL – DERÜLT KI A K&H BIZTOS JÖVŐ FELMÉRÉSÉBŐL.

 

Mivel Szijjártóval, Mészárossal és Orbánnal ellentétben az átlag magyar ember nem rendelkezik felhalmozott közpénzmilliárdokkal, sem pedig magánrepülővel, legtöbbünknek a Karib-tenger, Dubaj, de még Horvátország is ki van zárva.

 

 

A magyarok többsége, 57 százaléka idén maximum négyéjszakás, belföldi kikapcsolódással számol, ezzel szemben mindössze 16 százalék tervez hosszabb külföldi nyaralást. De sok ember tartalékait annyira felélte a Fidesz okozta válság, hogy a nyaralás szóba sem jöhet.

Egy év lezárás és korlátozás után rengetegen vágynak arra, hogy végre kikapcsolódhassanak. De a nyári szezon idén számtalan becsületes, dolgozó ember számára csak még több munkát fog jelenteni – az inflációs áremelkedések, az állásvesztés és a megszorítások ugyanis sokakat a tönk szélére küldött.

A kutatás szerint az utazók többsége kettesben vagy szűkebb családi körben kapcsolódna ki, esetleg baráti társasággal vagy tágabb családdal, rokonokkal.

AZOKKAL, AKIKET LEHET, HOGY EGY ÉVE NEM LÁTTUNK.

 

 

De azt az elvesztett időt, amit a koronavírus-járvány elvett tőlünk, rengetegen nem tudják bepótolni. Nem tudunk pihenni, ugyanis a pénzünket nem a járvány, hanem a Fidesz vette el.

És nekik pont emiatt nem is kell elhalasztaniuk a luxusnyaralásukat.

ORBÁN ÉS HAVERJAI NAPONTA VISZNEK EL ANNYI KÖZPÉNZT ZSEBBE, MINT AMENNYIT EGY ÁTLAG MAGYAR EGÉSZ ÉLETE ALATT NEM TUDNA MEGKERESNI. A TŐLÜNK ELLOPOTT MILLIÁRDOKBÓL AZTÁN KÖNNYŰ A KÜLFÖLDI UTAKAT KIFIZETNI.

 

 

Felülnek a NER magánrepülőjére, lecsatolják a tízmilliós karórát, elrepülnek a trópusokra, ahol a homokos tengerparton iszogathatják a százezres pezsgőjüket.

Ezalatt pedig hangosan röhögnek a magyar emberek szenvedésén, akik a nyári melegben is kénytelenek a gyárban, a tönkretett kórházakban és a túlélésért küzdő vállalkozáskban gürcölni, pihenés nélkül.

EZÉRT KELL 2022-BEN VÉGET VETNI A FIDESZ HATALMASKODÁSÁNAK. AKI A MAGYAROK MEGLOPÁSÁBÓL ÉS A RAJTUNK ÉLŐSKÖDÉSBŐL SZEDTE MEG MAGÁT, AZ NEM PIHENÉST ÉRDEMEL. HANEM BŰNTETÉST.