Egy fiatalembert Horvátországban töltött nyaralásának első napján egy banda eszméletlenre vert, majd a tengerbe hajított

Egy fiatalembert Horvátországban töltött nyaralásának első napján egy banda eszméletlenre vert, majd a tengerbe hajított.

Lewis Thomson négy barátjával tartózkodott Splitben, amikor múlt péntek hajnalban egy körülbelül 20 fős csoport megtámadta és üldözőbe vette őket a tengerparton. Futás közben a baráti társaság tagjai elszakadtak egymástól, Thomson azonban nem volt elég gyors, őt utolérték – írja a Mirror.

A földre került turistát ott verték, ahol csak érték, majd egy téglával arcon ütötték, aminek hatására a Skóciából származó férfi elvesztette az eszméletét. A támadók ezt követően dobták a tengerbe.

Miután kórházba szállították, az orvosok megállapították, hogy a férfi tüdeje megsebesült, emellett két bordája eltört, és arcsérüléseket is szenvedett. Thomson jelenleg a kórházban lábadozik, várhatóan két-három hét múlva hagyhatja el Horvátországot.

A férfi segítségére a brit konzulátus sietett, amelynek sikerült sürgősségi biztosítást kötnie az orvosi költségek fedezésére.