Egy Fideszes ismerősöm üzenetet küldött, amelyben kérdezi, hogy átálltam?

Kovács Tamás vívóvilágbajnok:

Egy Fideszes ismerősöm üzenetet küldött, amelyben kérdezi, hogy átálltam?.. és nagyon sajnál!
Fideszes ismerőseim, ne ti sajnáljatok engem, hanem én sajnállak titeket, hogy még mindig nem látjátok, hogy milyen morális mélységbe zuhant pártot támogattatok. Az elmúlt tíz év munkája, eredményei vagy eredménytelenségei, korrupciói, hazugságai, csalásai nemcsak a kormány, hanem a ti felelősségetek is lesz, amivel majd el kell számolni magatokkal és a nemzet többi szavazóival!!!
Ti szó nélkül támogattátok, hogy lenyúlják a magán-nyugdíjpénztárakban tartott megtakarításokat, hogy szétosztották a földeket, a trafikokat, a kaszinókat a csókosaiknak, bedöntötték a forintot.
Ti szó nélkül támogattátok, hogy a nemzet gázszerelője egy év alatt több száz milliárd forinttal növeli a vagyonát, hogy lebontják a jogállamot, megszállják ügyészséget, a bíróságot, az alkotmánybíróságot, a költségvetési tanácsot, és évi 80 milliárd forintért hazugsággyárrá alakítják a közmédiát.
Ti szó nélkül támogattátok, hogy minden eddigi kormánynál többet költöttetek miniszterekre, államtitkárokra, helyettes államtitkárokra, miniszteri biztosokra, megbízottakra, kancellárokra és nemzeti konzultációkra.
Ti szó nélkül támogattátok, hogy ebben az országban nem a szakmaiságé a prioritás a munkahelyi kinevezések, az állami kitüntetések területén, hanem a baráti, haveri és a párt hovatartozás.
Ti szó nélkül támogattátok, hogy szabadságharcot vív a kormány, harcot hirdet mindenkivel és minden ellen, összevesztek akivel eddig jóban voltunk, régi-új barátokat kerestek a mesés keleten, mintha nem volna e derék despoták nélkül is épp elég bajunk.
Ti szó nélkül támogattátok, hogy egy múltba néző, leharcolt országot hagynak a gyerekeinkre, akik persze nem kérnek ebből, és aki csak teheti közülük, már a messzi távolból figyeli a kormányzásnak ámokfutását.
Ti szó nélkül támogatjátok, hogy visszaviszik Magyarországot a középkorba, és egy bezárkózó, minden idegenben ellenséget látó, önmagától is undorodó országot építenek, félelemkeltéssel, gyűlölettel, fenyegetéssel.
Ti szó nélkül támogatjátok, hogy átírják a múltat? Hogy elhazudják a jelent és ellopják a jövőt? Miért nem volt a beígért elszámoltatás 2010-ben? Miért nem néztek szembe a nemzet múltjával? Miért nem hozták nyilvánosságra az ügynök törvényt, talán ti és családtagjaitok is érintettek?
Ki és mikor bízta meg a kormányt azzal, hogy csókosaik betegre keressék magukat? Nem állapodtunk meg semmiben. Ez az igazság, minden más mellébeszélés, vagyis hazugság.
Emlékeztek, hogy mit mondott 2010-ben, néhány héttel a választások előtt egy Abonyban tartott lakossági fórumon a Fidesz akkori alelnöke, Pokorni Zoltán? „Mindenkinek meg kell értenie, hogy ha kormányra kerülünk, nincs több lopás. Annak, aki először belenyúl a kasszába le, lesz vágva a keze”.

Hogy áll most ez a projekt, tudtok erről valamit mondani?…Talán már kéz nélkül jár valaki vagy még várni kell 2022-ig??

ORBÁN VIKTOR VIDEOÜZENETE 2011 SZEPTEMBERÉBEN: „Senkit sem hagyunk az út szélén…ÖNÁLLÓ OTTHON, SAJÁT LAKÁS, SZABAD ÉLET.” Ezek a mondatok ismerősek, nagyon sokszor hallottuk a nemzeti ünnepeken a Kádár rendszerben is, és ők is hazudtak! Sajnos az Orbán kormány is nagyon sok magyar embernek elengedte a kezét, mert számukra csak az a 2,8 millió biztos szavazó a fontos, azoknak a szavazatainak hosszútávú megtartása, sok esetben azoknak az inkorrekt kiszolgálása.
Itt az idő, hogy gondolkozzatok..!!…Még van másfél évetek! Isten áldjon meg titeket!!
2020.10.04.