EGY GYEREKET A PAPÁNAK, EGYET A MAMÁNAK, EGYET A HAZÁNAK, EGYET A KIMUTATÁSNAK – DÚRÓ DÓRA ÖRÖMÉRE

Dúró Dóra szerint jelentősen csökken a szülőképes korú nők száma, ezért – úgy gondolja – ma Magyarországon minden szülőképes korú nőnek négy gyereket kellene vállalnia ahhoz, hogy a magyarság lélekszámát 10 millió körül lehessen megtartani.
—–
A nők nem szülőgépek, sőt nem is lukinyulak, hogy csak úgy pottyantgassák a gyerekeket. Én nem is értem, hogy jut Dúró eszébe a 21. század Magyarországán ekkora baromság. Túlszárnyalva Ratkó Annát és Novák Katalint, napjaink családügyi professzorát, aki ideiglenesen köztársasági elnök.
És vajon hány éves korig elfogadható a négy gyerek? Nem régen láttam egy műsorban, egy 21 éves lánynak, élettársnak már volt 4 gyermeke. Én konkrétan ezt nem szerettem volna. De a szüleim sem, pedig én Ratkó gyerek vagyok. Vagy meddig kell bemutatni a négy gyermeket? Mennyi a korhatár, 40, 50 év?
—————
Amúgy mi a pillangókaka köze van Dúrónak az emberek magánügyéhez?
—————
Jó lenne, ha ő sem és senki sem turkálna a nők méhében. Az istenit már ezeknek a jólétükben kifacsart eszű nőknek, képviselőknek. Ha így folytatják, majd külföldön születnek a magyar gyerekek. Egyre többen, egyre több családban.
Dúró édes férjével, Novák Előddel, szintén parlamenti képviselővel, simán hazavisz sacc per kábé 3 millát. Ennyiből lehet kölyköket nevelni. De tessék elmenni Szabolcsba, ott hogy bírják anyagilag a nagy családokat a szülők.
Sehogy.
—————
Az ottani életnek tengődő formája dúl.
—————
Ha valaki parlamenti képviselő nagyra nyílik a szája, és azt hiszi, hogy az emberek kutyák, akiket szép lassan idomítani kell, belekényszeríteni a hülye, idióta kitalációjukba…
Orbán álmán nagyobbat mert álmodni Dúró. Emlékeznek, három gyerek, három szoba, négy kerék.
Mi van most? Ha Dúró Dórát komolyan vennénk.
Négy gyerek,
1 szoba-konyha
Négy kerék a babakocsin.
Egy gyerek a mamának. Egy a papának.
Egy a hazának, akit majd a haza nevel fel.
Egy a statisztikának is, hogy a Dúró megnyugodjon. Lehessen dicsekedni, hogy mimagyarok ezt bravúros an megcsináltuk.
Azért nagyon jó lenne, ha felfognák a Dúró félék, nem az a dolguk, hogy ki/megbuggyantott baromságokkal foglalkozzanak.
Gondolom, szívesen veszi, hogy csókoltatják azok a nők, akik nem tudnak vagy nem akarnak gyermeket szülni. Van ok a miértre bőven. Velük mi lesz?
—————
Felnégyelik őket vagy…
—————
Tudják mi a baj a mai, a legkisebb lepkeszaros hatalommal bíró személyekkel? Ha a hülyeség legmagasabb fokán állnak, megszűnik a valóságérzetük, a másik ember tisztelete.
Szülik a zagyvaságaikat.
A hazának.