Egy idősotthonban dolgozó ápolónő nyílt levele a Fidesz-KDNP részére

0

A nyílt levelet változtatás nélkül adjuk közzé.

 

Tisztelt FIDESZ-KDNP!

A mai megnyílvánulásuk sok ezer embernél kiverte a biztosítékot! Felháborító amit művelnek!, és ami tesznek (nem tesznek!!) a szociális ágazattal! Sok ezer ember munkájáról mondtak most véleményt! Az ágazat dolgozói éhbérért dolgoznak, szeretik a munkájukat, szívvel-lélekkel, legjobb tudásuk szerint látják el betegeket, gondozottjaikat! Napi 12 órát dolgozik, keményen! Fürdet, etet, tisztáz, gyógyszert oszt, orvoshoz jár, bevásáról, takarít, mindegy, hogy otthon, vagy intézményben teszi. Gondozza, ápolja a rászoruló embereket! Azokat az embereket, akiket a családja nem tud ellátni, és Ők azok akiknek a mi segítségünkre van szükségük.
Gulyás úr! Miről beszél? 72%??-os emelés, kinek, mikor?
Ön azt mondta, nem engedi meg az ország büdzséje jelen helyzetbe. Arra volt pénz, hogy saját fizetésüket megemeljék?, a zenészek segélyeket kapjanak? Mert ők is, és Önök is ott álltak a betegek ágya mellett, nap 24 órájában!?
Mi akik ott voltunk, vagyunk, leszünk, nekünk nem jár semmi, mert az ország helyzete nem engedi meg. Minden másra van pénz csak arra nem, hogy nekünk is az egész szociális ágazatnak kifizessék azt amit az eü. ágazatnak (bocsánat az eü. ágazattól, minden tiszteletem, megbecsülésem felétek!)? Mi ott voltunk most is a csatatér kellős közepén, nem álltunk félre, tettük a dolgunkat, akkor is amikor nem volt védőfelszerelésünk! De csináltuk tovább, bízva hogy jobb lesz.
Most, hogy talán kicsit jobb a helyzet, van képe kijelenteni, hogy nincs keret a kifizetésre? Nem szégyelli Magát? Az egész egész ágazatot leírták, senkik, semmik vagyunk!
Jobban tennék ha elgondolkodnának azon, hogy ki mit tett azért, hogy ott tartsunk ahol most vagyunk!

Köszönöm, ha elolvasod! Kitartást Mindenkinek!

Ez az én véleményem, ha nem tetszik, nem értesz vele egyet, görgess tovább!

 

Tisztelt FIDESZ-KDNP!A mai megnyílvánulásuk sok ezer embernél kiverte a biztosítékot! Felháborító amit művelnek!, és…

Posted by Kovàcsné Ėva on Tuesday, May 19, 2020