Egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy lángba borítsa!

0

Akkor ez ennyi. A kormányzközeli exkluzív disznóságokról információkról menetrendszerűen jól értesülő, egyébiránt lopott pénzből működő Magyar Idők megírta:

Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök megkapta a menekültsátust.

Arra jutottunk szerkesztőségileg, hogy november 20-át innentől arrafelé nyugodt lelkiismerettel a pirosbetűs NERmzeti ünnepnapok sorába emelhetjük. Magyarország Bevándorlási és Menekültügyi Hivatala ezzel a döntésével olyan precedenst teremtett Európa eme lángoktól és Soros-bérencektől ölelt kis szigetén – és vegye nyugodtan magára az uniós közösség, amelyik megint félrefordítja a fejét -, amibe belegondolni is rossz.

A független fideszes befolyástól természetesen mentes állami intézmény ma azt mondta ki, hogy egy potenciális EU-s tagországból szökve menekülő köztörvényes bűnöző nem csak hogy menekültstátusért folyamodhat az Európai Unió bármely országában, ahova sikerül eljutnia, de azt lazán meg is kaphatja, ha és amennyiben az illető országot egy hozzá hasonló minőségű figura irányítja.

Magyarország a mai napon egy olyan emberhez vágta hozzá a menekültstátust, akinek hazáját Magyarország kormánya tárt karokkal támogatja abban, hogy mielőbb az EU-hoz csatlakozzon. Ebben az országban nem dúl háború, ebben az országban elvileg teljesülnek azok a jogállami feltételek, amelyek miatt indokolt a csatlakozás, ez az ország biztonságos még a börtön elől menekülő korrupt bűnözők számára is, amennyiben a törvények rájuk is vonatkoznak, és amennyiben a bírósági ítéleteknek még nekik is alá kell vetniük magukat.

Ehhez képest a Gruevszki nevű bűnöző azért kapott menekültstátust Magyarországon, mert Soros és a baloldali kormány üldözi, megfenyegették, és az életét veszélyben érzi. Vagyis ezután majd bárki, aki szarrá lopta magát, visszaélt a választói bizalmával, titkosszolgálati adatokat gyűjtött a népéről, majd sajnálatosan lebukott, nyugodtan megszökhet a felelősségre vonás és a börtön elől, bőven elég Sorosra és a baloldalra hivatkoznia.
A másik olvasat – és ez a tragédia inkább -, hogy ezzel mintegy kimondatott: Európa gyakorlatilag egy jobb-bal háborús övezet, ahol egy baloldali kormány létjogosultságát meg lehet kérdőjelezni, és ahol hangulatot lehet kelteni azzal, hogy az a kormány emberek életét fenyegeti. Már régóta világos, hogy Orbánnak milyen tervei vannak Európával. Mától egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy lángba borítsa.

 

 

olkt.hu/kolozsvaros.com