EGY NAP ALATT REKORDOT DÖNTÖTT AZ ÉLETMENTŐ APP

0

Már az első napon 120 ezer felhasználó töltötte le az app-ot, ami könnyebbé teszi a mentőhívást, ezzel az Országos Mentőszolgálat első lett Magyarországon az ingyenesen letölthető programok közt. A rendszer valós helyzetekben is jól vizsgázott, ám többen is éles riasztást adtak le, amikor tesztelni szerették volna az ÉletMentő alkalmazást.
ℹ️Ingyenesen elérhető iOS-en és Androidon, töltsd le Te is❗️ Figyelem❗️A kipróbáláshoz ne éles hívást, hanem a teszt üzemmódot (a kijelző bal felső sarkában) használd!

EGY NAP ALATT REKORDOT DÖNTÖTT AZ ÉLETMENTŐ APP 🚑📲Már az első napon 120 ezer felhasználó töltötte le az app-ot, ami könnyebbé teszi a mentőhívást, ezzel az Országos Mentőszolgálat első lett Magyarországon az ingyenesen letölthető programok közt. A rendszer valós helyzetekben is jól vizsgázott, ám többen is éles riasztást adtak le, amikor tesztelni szerették volna az ÉletMentő alkalmazást.ℹ️Ingyenesen elérhető iOS-en és Androidon, töltsd le Te is❗️ Figyelem❗️A kipróbáláshoz ne éles hívást, hanem a teszt üzemmódot (a kijelző bal felső sarkában) használd!iOS: https://apps.apple.com/hu/app/%C3%A9letment%C5%91/id1494226172—————————-Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mentok.eletmento🚑📲 #ÉletMentő #mentők#veddészreamentőt

Gepostet von Országos Mentőszolgálat am Freitag, 24. Januar 2020