Egy panamai cég birtokában van az összes magyar állampolgár neve, címe és más adatai, akik a Kubatov-listán szerepelnek

0

Egy panamai cég birtokában van az összes magyar állampolgár neve, címe és más adatai, akik a Kubatov-listán szerepelnek.
Vagyis a Fidesz egy olyan országban bejegyzett cégnél tartja az adatainkat, ahol azt csinálnak vele, amit csak akarnak.
Ráadásul maga a szerver, amelyet a cég bérel, az Egyesült Államokban van.
Nesze neked adatbiztonság! 😎

„Éppen egy nagyon kedves választónkkal beszélgettem, és mondta, hogy három szavazópolgár is van a családban és mind a hárman el fognak jönni, és értelemszerűen a Fidesz-KDNP-t fogják támogatni, tehát ez nagyon nagy öröm volt, hogy rögtön hárman is eljönnek vasárnap.”

Egy 2018. április 6-án megjelent facebookos videó végén mondja ezt a kamerának csillogó szemekkel Georg Spöttle, fideszes médiaszereplő. Az egy percnél alig hosszabb klipet Bartók Csaba, a Fidesz szegedi elnöke töltötte fel saját nyilvános oldalára

Georg Spöttlével telefonálunk 🙂

címmel, és az látható rajta, amint ő és Spöttle számítógépek képernyője mögött ülve, telefonon keresik fel a választópolgárokat, és biztatják őket a Fidesz támogatására a kampány hajrájában.

Georg Spöttlével telefonálunk 🙂

Georg Spöttle is besegített a telefonálásba 🙂 Sokan meg is lepődtek, de nagy örömmel fogadták az ő, és az én hívásomat is 🙂 Kérek mindenkit, hogy MOST VASÁRNAP mindkét szavazatával a Fidesz-KDNP listáját és engem támogassanak! Meg fogom szolgálni a bizalmat!

Gepostet von Bartók Csaba am Freitag, 6. April 2018

Bővebben itt:https://444.hu/2019/09/16/kulfoldi-szerverrol-mukodhet-a-kubatov-lista?fbclid=IwAR1kU5ig5270Y3fUR9tRV7mojiEg_KfcoAGlzXNWtdsdkT-kOCWI0L_SvCQ