Egy szupermarketbe szerveztek esküvőt Sepsziszentgyörgyön, mert „ott mindent lehet”

Így hívták fel a figyelmet arra, hogy igazságtalan a szabályozás, mert vendéglőkben és szórakozóhelyeken nem szabad zárt térben tartózkodni.
„Szervezz esküvőt szupermarketben” – ezzel a mondattal mutatta be egy ad hoc szolgáltatását a sepsiszentgyörgyi Kastély Vendéglő.
A cég azt a helyzetet használta ki kreatívan, hogy Romániában is érvényes a szabályozás, miszerint vendéglőkben és szórakozóhelyeken nem szabad zárt térben tartózkodni, és a nagyobb összejövetelek megtartása is tilos.
A szupermarketekre azonban nem ilyen szigorú a korlátozás, így – ahogy írják –
megszerveztünk egy lagzit egy sepsiszentgyörgyi bevásárló központban menyasszonnyal, vőlegénnyel, pappal, tanúkkal, fotóssal, videóssal, és még vendég is akadt bőven.
Hozzáteszik, „fontos, hogy közösségi performanszunk nem a bevásárló központok ellen irányult, sokkal inkább a rendszer igazságtalanságaira és egyenlőtlenségeire kívánta felhívni a figyelmet. Lehet a szupermarketekben esküdni, de azért mégis csak jobb és szebb ezt megtenni azokban a terekben, ahol minden körülmény tökéletes ehhez a rendkívüli eseményhez.”
Mint írták: „A zenét nem kértük, de adták”. Az eseményről pedig számos fotót is feltöltöttek Facebook-oldalukra: