EGY VOLT FŐRENDŐR – Én jól ismertem a Kuzma alest és ha valaki nem lett öngyilkos az Kuzma volt. VIDEÓ

0

Inkább elmondom, hogy  Kuzma rájött kik játszanak nagyban. Az akkori főnöke Gal és a mostani belügyminiszter Pinter úr és persze Torgyán és Orbán is nyakig benne volt.
Megválasztottátok őket most mar akkor tessek elégedettnek lenni.
Portik nem volt bűnöző, pontosan az ellentettje volt: rendőr.
Beépítettek, csak aztán mar Portik se tudta ki kivel van és inkább o akart lenni a rendőr hős és a rettegett keresztapa is.
Karancsinak igaza volt mindenki a hasat fogta a környéken annyit hazudtak ezek a “bohócok” azt állítják na majd mi lecsapunk! De magukra kellett volna lecsapni Orbán Viktort, Gált, Pintért, Torgyánt, Orbán Pétert kellett volna letartoztatni, de önmagukat nem akarták letartoztatni. Abrahamot kellett eltenni az útból… és neki semmi köze sem volt az olajosokhoz! De legalább valamit felmutattak! És jó elterelés is volt bedőlt a sok egyszerű ember.
A szomorú az hogy ezt a magyar nép elfogadta és Kuzma Mihály egy valóban jó ember meghalt és gyilkosság áldozata lett. Nem öngyilkosság. Ahogy a másik Szabó kolléga sem lett öngyilkos makis kézzel keresztben összevissza.
Micsoda fertőző vírus tort ki hirtelen Bekesben: öngyilkossági vírus
Éppen pont azokat kapta el akik nem voltak lefizettetek és az olajos ügyekben vettek reszt, nyomoztak!
Futakiné Bezzeg nem kapta el! Se Gál! Se Pintér! Ezek a “jóemberek” mint egy rákos fertőzés az országon évek óta.
Pintér se Orbán (nem magyar) Viktor jó kis páros! Tartsatok meg őket! Amíg ok ott vannak én biztos a közelébe nem megyek annak az országnak, pedig imádom, hiszen a szülőhazám.