Egyék meg, amit főztek. Mást nemigen fognak enni.

🟡AKIK A FIDESZRE SZAVAZTAK AZOK MOST TAPSOLJANAK ÉS ZOKSZÓ NÉLKÜL FIZESSENEK!
Mindazon magyar polgárok, akik 2022 áprilisában a Fideszre tették a voksukat, egyúttal szabad kezet adtak a kormánynak, hogy még a hét bőrt is lenyúzza az emberekről. De róluk is. Azokról is, akik a Fideszre szavaztak.
Akik meggyőződésből, hitből, fanatizmusból, tudatlanságból, félelemből vagy jól felfogott önérdekből húzták be ismét az X-et a pártállami rendszerre.
Őket is utolérte a diktatúrák örök törvénye. Nevezetesen, hogy egy önkényuralmi rezsimben előbb vagy utóbb, de mindenki sorra fog kerülni. Nincs kivétel.
Akik a Fideszre szavaztak, azok ütemes, szűnni nem akaró vastapssal üdvözöljék a hónapról hónapra egyre csak emelkedő rezsiköltségeket. Álló ovációval fogadják az elszabadult inflációt és az egekbe szökő árakat.
Egyetlen zokszó nélkül fizessék be a sárga csekkeket. Dalolva és ujjongva hordják a tüzelőfát az iskolákba. Üdvözült mosollyal várjanak éveket a műtétjükre. Rendezzenek utcabált a megduplázódott államadósságért.
Lejtsenek örömtáncot a kamatos kamattal felvett külföldi hitelekért.
Tapsolják meg a diktatúrát, a fajelméletet, a nyugatellenséget, az orosz csatlósságot, a főispánokat, a vármegyéket, az elcsalt választásokat, az agymosó propagandát, az állami korrupciót, a kifosztott országot, a sötétséget, a nyomort. Tapsoljanak ahhoz, hogy jobbágyok lehetnek a Fidesz félfeudális rendszerében. Hajbókolhatnak és gazsulálhatnak az új méltóságos uraknak. Ugyanis erre szavaztak. Ezt akarták. Hát megkapták. Egyék meg, amit főztek. Mást nemigen fognak enni.

Talán végre felnyílik a szemük.

 

 

 

szerző. Végh Edvárd