Elképesztő agresszívitás a Fidesztől – vascsővel támadták meg az MSZP-PM aktivistáit!

0

Egészen hihetetlen képeket tett fel az MSZP zuglói szervezete a Facebookra, amin látható, hogy a bajszos úr papucs-zokniban, köntösben, vascső helyett egy pálcával vesszőzve támadt az aktivistákra./Kép. MSZP Zugló Facebook

A minap adtuk közzé, hogy az MSZP-PM kiskunfélegyházi irodáját zúzták össze, feltételezhetően a fideszes agresszívitás ad erre utalást. Az agresszív viselkedés tovább fokozódik. Már beszámoltunk róla, hogy a Karácsony Gergely vezette pártszövetség tudott először országos listát állítani a választásokon és rekordgyorsasággal sikerült jelölteket állítania a választásokon. Most az erőszaksorozat Zuglóban folytatódott, ahol vascsővel támadtak az MSZP-Párbeszéd aktivistáira.

Egészen hihetetlen képeket tett fel az MSZP zuglói szervezete a Facebookra, amin látható, hogy a bajszos úr papucs-zokniban, köntösben, vascső helyett egy pálcával vesszőzve támadt az aktivistákra./Kép. MSZP Zugló Facebook

 

 

Mint ahogyan arról az MSZP zuglói szervezete beszámolt:

“Megtámadták az MSZP-Párbeszéd aktivistáját Zuglóban, a rendőrségi helyszínelés ezekben a pillanatokban is tart!”

Ide vezet a Fidesz évek óta folytatott gyűlöletkeltése. Aki egy békés országot akar, annak el kell határolódnia az erőszaktól. Mi elítéljük az erőszakot és erre kérjük a választáson résztvevő többi pártot is. Az erőszak a gyengék végső menedéke. A 24.hu beszámolója szerint:

Tóth Csaba zuglói MSZP-s politikus elmondta, hogy az MSZP-PM aktivistáik épp plakátokat raktak ki az Amerikai úton, amikor az egyik házból kirontott egy férfi egy vasrúddal. Elkezdte leverni a plakátokat, majd kiütötte egy aktivista kezéből a mobilját. Kissebb dulakodás és lökdösődés is volt. Miután telefonnal venni kezdték más aktivisták az esetet, hangosan komcsizva, Sorosbérencezve visszavonult a kerítés mögé. Az aktivisták rögtön kihívták a Rendőrséget, akik most is helyszínelnek. Tóth is megerősítette, hogy szerintük „ez a gyengeség jele”, a Fidesz gyűlöletkampánya és a hisztériakeltés eredményezte a támadást. Amúgy nem ez volt az első attak ellenük Zuglóban, többször kiabáltak már velük mások, vagy épp rángatták le a plakátjaikat. Kerestük az ügyben a BRFK sajtóosztályát az ügyben, ezt válaszoltak:

“Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2018. február 28-án 12 óra körül egy férfi egy csővel többször ráütött az aktivisták által kihelyezett plakátra. Jelenlegi adataink szerint személy elleni támadás, illetve személyi sérülés nem történt.”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a férfit elfogták, előállították, elszámoltatása folyamatban van, a VII. kerületi Rendőrkapitányságon.

 

(OLKT/24.hu)