Elképesztő fotó került elő Semjén Zsoltról és Kovács Zoltánról

Tömegével érkeznek a felháborodott kommentárok egy fotó miatt, amit hétfőn készítettek Keszthelyen Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesről, Kovács Zoltán az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztosról és Nagy István agrárminiszterről a Vadászati Múzeum új épületszárnyának átadásán:

Kovács Zoltán kormányszóvivő, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Nagy István agrárminiszter. Fotó: Varga György/MTI/MTVA

Néhány ezekből:

“Ez a kép mindent elmond ezekről. Rendkívül beteg emberek, amit simán le lehetne szarni, ha nem lennének ugyanakkor rendkívüli módon kártékonyak is.”

“Kicsimmel jegesmedvéken taposva egymillió forintos cipőben, sorosisták gyűrűjében, szopomalássan keresztényien.”

“Jézus nem biztos hogy pont így képzeli el a hívei dolgozószobáját”

“A XXI. században egy klímakatasztrófa peremén jegesmedvebőrön pöffeszkedni igazán gyomorforgató.”

Semjénék az eseményen a hamarosan kezdődő Vadászati Világkiállítást promózták. A miniszterelnök-helyettes szerint Magyarország felkészült a Vadászati Világkiállítás megrendezésére: minden lesz itt, ami csak érintőlegesen is kapcsolódik a vadászathoz.

HAGYOMÁNYOS VADÁSZAT, TRÓFEÁK, PREPARÁTOROK VERSENYE, VIZES ÉLŐHELYEK, HORGÁSZAT, LOVAS SPORTOK, KUTYÁK, SOLYMÁSZAT, MŰVÉSZETEK ÉS GASZTRONÓMIA EGYARÁNT RÉSZE A GRANDIÓZUSRA TERVEZETT KIÁLLÍTÁSNAK.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy hány milliárd forintjába fog kerülni a rendezvény a magyar adófizetőknek, de a(z alsó hangon) 70 milliárd forint már biztosnak tűnik, sajtóértesülések szerint csak a kitömött állatokra 50 millió (!) forintot költenek.