Elkezdték puhítani az embereket az unióból való kilépésre

A kilépéssel megszűnik a szabad utazás, tanulás, közös egészségügyi ellátás, szabad vándorlás, letelepedés, munkavállalás. Lezárulnak a határok, a magyar emberek ettől kezdve nem Európa, hanem egy kis vallási-nacionalista fasiszta diktatúra polgárai lesznek. Nem egyenrangúak a nyugati demokratikus országok polgáraival. Elindul az elszegényedés, aminek a Nyugat lesz az oka, mint Észak-Koreában.
Mérföldkőhöz érkezett Orbán uralkodása, amikor ki akarja vezetni Magyarországot Európából. Ez a magyar történelem egyik legsötétebb pillanata. Orbán úgy lezüllesztette Magyarországot, felszámolta a demokráciát, hogy már nem tartozik Európához.
Miatta nem kapja meg Magyarország az a pénzt, amit megkaphatna, és emiatt nem megbukik, és nem elzavarják, hanem még ki is lépteti az országot az EU-ból, mintha az Unió tehetne róla, hogy az eddigi demokratikus kontrolltól is megszabaduljon. Elkezdte az ország puhítását és tesztelését. Hivatalosan majd cáfolják ezt szándékot, de bedobták a köztudatba, elindul róla a polémia, és a propaganda meggyőzi a magyarokat, hogy jobb lesz kint, mint bent.

Zoli Csilla