Elmulasztott lehetősség.

0

1000 éves magyar történelemben kb. soha egy királynak vezetőnek, elnöknek nem volt olyan jó dolga és mázlija mint Orbánnak. Az ország független, nincs megszállás alatt, sőt a nyugati szövetségi rendszer tagja. Béke van, biztonság, szabad önrendelkezés.

És a lényeg: Magyarország az elmúlt években megkapta a Marshall segélyt az EU-tól. Sőt még többet is: a másfélszeresét. Ez borzalmasan sok pénz. Ekkora pénz-zivatar az országra soha a történelemben nem esett. Az hogy olaj- és gázfüggő országként még a világpiaci olaj- és gázár is összeomlott, már csak hab a tortán.

Megvolt mindene Orbánnak: stabil politikai pozíciója, hatalma, függetlensége, és rengeteg pénze. Itt volt a pénz. Mint a mesében, ajándékba kaptuk. CSAK azon múlott hogy csinált itt egy kibaszott jó országot, hogy nem döntött így. Még a melót sem neki kellett volna elvégeznie, hanem kiadja szakértőknek, beosztottaknak, csak az utasítást kellett volna kiadnia aztán egész nap szotyizhatott volna a tv előtt foci bámulva. De nem, neki a lopás, a gyűlölet, a hideg polgárháború, a rombolás, a putyin kellett….(Gondolkodó/facebook)

Márta Horváth Elcseszett egy tudatlan sötét ország vagyunk, akik nem tanulnak a saját hibájukból hanem újra és újra ismételi a hibákat!! Béke van és a magyar kormány a saját buta népe ellen harcol kifosztja azt!! Szégyellem azt, hogy a gyerekeink elmenekültek és folyamatosan menekülnek itt hagyva ezt a trágyadombot amit ebből a kis országból csinált egy bűnözői kemény mag, lenullázva a nép vagyont, a tisztességet , becsületet , mindent ami egy népet nemzetté kovácsol!! Magyarország béke poraidra !! ????


A magyar történelem legnagyobb esélyét játszotta el. Ezer évben egy ilyen esély van.