Előbb kétpálcikás diplomát, most meg háziállatot lőtt nemzetünk nagy kereszténye.

0

Egyszerűen hányni kell attól, hogy a nemzeti Zsolti bácsi a TESCO teljes plüsskatalógusát Micimackótól Bambin át az Oroszlánkirályig végig akarja lövöldözni közpénzen és az állami megrendelésekre vadászó vállalkozók vesztegetési pénzén a földgolyón. Bízunk benne, hogy Semjént legalább a svédek meginvitálják egy röpke és szórakoztató fél év börtönre. Bár nem is, mert mondjuk nem lenne fair neki a svéd börtön. Magyar tolvajnak magyar börtönt!

A korrekt tájékoztatás érdekében kitérünk arra is, hogy amire a nemzeti vadász hivatkozik az a vadászok etikai kódexe, ám abban Semjén felfogásától teljesen eltérő gondolatokat fogalmaztak meg, mint például:

“A gépkocsiból, traktorról, kombájnról, helikopterről történő vadászatot nemcsak a törvény, de a jóérzés is tiltja.” vagy “Az igazi vadász ugyanakkor részt vesz a vadállomány védelmében, etetésében, természeti katasztrófák estén a veszélyeztetett egyedek mentésében. Mesterséges tenyésztéssel hozzájárul a faj fennmaradásához… ”

Azt mindenki maga döntse el, hogy nemzetünk Semjénje hol van a fenti megállapításokhoz képest.A jegesmedvék egyébként veszélyeztetett fajnak számítanak már 10 éve, és az első olyan állat, ami a globális éghajlatváltozás miatt került fel a védett állatok listájára. Semjén nyilatkozata ezért szerintünk nem más, mint felhívás a korrupcióra. Az meg külön szégyen, hogy egy keresztény miniszterelnök-helyettesnek az egyik nagy álma az, hogy a világ egyik kihalóban lévő állatát gyilkolássza. Párszor már kifejtettük, hogy Semjén vadászként is pont olyan csapnivaló és semmirekellő, mint politikusként és keresztényként. Sőt az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Semjén úgy keresztény, ahogyan Orbán demokrata és fordítva.

Forrás:https://nepszava.us/

 

Már a jegesmedvék, de a fókák sincsenek biztonságban Semjéntől