Elvarratlan szálak és hazudozás továbbra is!

0

Molnár Zsolt az MSZP országgyűlési képviselője és volt Nemzetbiztonsági bizottság elnöke szerint az azeri ügy még nincs megoldva 2018-ban sem. Felháborító, hogy a Matolcsy György álltal vezetett MNB és a NAV után az Polt Péter féle Legfőbb ügyészség sem hajlandó érdemben foglalkozni a “rejtélyes” azeri számlák ügyével.
Az állami szervek nem érzik kötelességüknek, hogy feltárják és tisztázzák, hogyan került Magyarországra sok millió dollár, valamint hogy mi lett ennek a pénznek a sorsa. Mint ez sejthető az azeri ügy egészen Orbán Viktorig és fideszes sleppjéig ér. Az állami szerveket az sem érdekli, hogy mi az összefüggés az utalások és az azeri baltás gyilkos kiadatása Ramil Szafarov között.
A hallgatás a legbeszédesebb: immár egyértelmű, hogy el akarják tussolni az ügyet immáron 6 éve, és ezzel beismerik a nyilvánvaló kapcsolatot a pénzmozgások és a kiadatás között.
A Nemzetbiztonsági bizottság azonban teljesíti kötelezettségét és folytatja az ügy érdemi feltárását, amiben Molnár Zsolt a Jobbikos Mirkóczki Ádámtól várja el ezt aki jelenleg a Nemzetbiztonsági bizottság új elnöke.

 

olkt.hu/MTI