Elvonhatnak 3000 milliárdot?

Vagy el múlattuk ???Holdrol is látható nemzethy győzelemnek eladva….
Ennek az országnak a népessége nincs abban az állapotban, hogy egyáltalán értelmezni tudja ezt az EU-s döntést.
Maximum akkor kapja majd fel a fejét egy-két millió ember, ha TÉNYLEG nagyon fog fájni. Ha konkrétan szarrá fagy, nem tud kaját venni, tizedikén elfogy a fizetése, kivágják a házából, utcára kerül a bedőlt adósságai miatt.
Intézmények, vállalkozások bezárnak, fázni fogunk csilliárdokért, már akinek lesz fizetése…
Közösségi közlekedés redukálva. Elő a hintókkal polgártársak! Csak a ló kurva drága hozzá.
Meg a lókakit szedegethetjük zacskókába. Nehézkes lesz.
Sajnos igen. A szaros Bizottság képtelen volt beleállni a dologba, megteremtette a lehetőségét, hogy ne legyen semmilyen pénzelvonás annak ellenére, hogy telibe szart minden EU-s normát a magyar kormány és lófasz ígéretei vannak csak arra, hogy ezentúl máshogy fogja csinálni. Sajnos győzelem az nekik, hogy folytathatják a demokrácia leépítését és még pénz is kapnak a lopáshoz.
Lehet ünnepelni, hogy elveszíthetjük a források 65%-át, még a híveknek is be lehet adni győzelemként, de a szomszédok, akikre a manipuláció nem hat tudják, hogy a beteg gondnokság alatt van. De mit is ünnepelnek? Hogy mi vagyunk az első ország, aki a jogállamiság hiánya miatt pénzt veszíthet? A helyreállítási alapról még nincs döntés, az a Lengyelország, akinek hónapok óta egyezsége van a mai napig nem kapott egy fillért se, mert nem teljesítette a vállalásait. Ha novemberig nincsenek kész jogszabályok, a pénz örökre elveszett, de ha a jogszabályok nem fejtik ki az EU által várt hatást, akkor november után se lesz pénz. Vége a pávatáncnak.