Emberek most kapaszkodjatok meg!

Kaptam, de nem osztom ezt a nézetet. Azért érdekességképp kirakom…Olvasd csak el!

“”A napokban belemerültem az internet sötétebb bugyraiba Magyarországgal kapcsolatos dolgok után kutatva. Találtam egy 1949 es feljegyzést, miszerint a magyar parlament az akkor frissen létrejött Izrael kezére kell, hogy adja a Kárpát medencét. Olvassátok döbbenettel!

“Megerősítem, hogy az 1949. évi új, kötelező, titkos magyar parlamenti eskütétel a mai nappal beiktatásra került, melynek szövege a következő:

Esküszöm júdea népének, hogy céljuk eléréséért mindent megteszek. Esküszöm, hogy Izrael országának tervét minden áron teljesítem. Tudomásul veszem, hogy Amerikából érkezett parancsnak soha semmilyen körülmények közt nem mondhatok ellent. Megesküszöm Izrael népének, hogy a Kárpát medencének ránk eső részén számukra otthont teremtek és beköltözésükhöz mindent előkészítek.

Ezen eskütétel elengedhetetlen a magyar parlamenti mandátum felvételéhez, valamint ezen eskü megszegése mandátumvesztéssel jár és azonnali kizárásban részesül a magyar parlamentből.”

Most már felfogod, hogy nincs semmilyen kormány, sem ellenzék?! Ideje elfogadni emberek. Magunkra vagyunk hagyva!

NE GONDOLKOZZ TOVÁBB ÉS KELJ ÉS ÁLLJ FEL VÉGRE A Q-VA KAROSSSSSZÉKEDBŐL MERT ELADTÁK A SEGGED ALÓL A HAZÁDAT.””

Zátony Miklós

Egegi Eva

Netannyau azt akarta , (de úgy is látszik hogy sikerült elérnie) hogy Magyarországon 4millió magyar maradhat, mint kiszolgáló rabszolga. A többi magyarnak vagy elhadja az országot, vagy meghalnak. Ezért a fidesznek , tönkre kellet tennie az országot gazdaságilag, az egészségügyet, az oktatást , és az alap jogot, alkotmányjogot. Ezek voltak a feltételek hogy Orbán hatalmon maradjon. De viszont a többi párt is meg van véve