Én 28 ezer magyar ember halálát nem nevezném győzelemnek Orbán!

A felcsúti miniszterelnök a szokásos módon menőzni próbált, de megint nem sikerült pofátlannak lennie. Az, hogy hány magyar ember élete szárad az ő lelkén, továbbra sem zavarja, írja az ezalenyeg.hu.

“Nem is olyan rossz dolog ez a koronavírus-járvány, ha nem látod mások szenvedését.”

Ez járhat Orbán Viktor fejében is, aki a magyar nép szolgálata nevében most Portóba utazott. És kivételesen nem csak nyaralni ment az adófizetők pénzéből, ahogyan azt már megszoktuk a Fidesz-csicskáktól, hanem Janez Jansa szlovén miniszterelnökkel találkozott.

Ezt persze a nagyérdeművel is megosztotta Facebook-oldalán, a szokásos propaganda-dumával kiegészítve:

 

 

“A járványt megtörtük, a gazdaságot újraindítjuk.”

Mondja ezt úgy, hogy a vele szembenülő kormányfő országában 6, míg Magyarországon 124 halálos áldozatról számoltak be egy nap alatt.

 

DE EZT HONNAN HÚZTA ELŐ? HOGYAN TUDOTT ILYEN GYALÁZATOS HAZUGSÁGOT EGYENES POFÁVAL LEÍRNI? NEM SÜL LE A BŐR A KÉPÉRŐL?

 

Valószínüleg nem.

 

Végülis Orbán sokadjára köp rá a magyar áldozatokra és az ország szenvedéseire.

Több, mint 28 ezer ember veszítette el az életét, azért, mert a Fidesznek fontosabb volt a maguk gazdagsága, mint a lakosság egészsége. Számtalan ember veszítette el a munkáját, mert a kormány a legnagyobb szükség idején hátat fordított nekik. Vállalkozások ezrei mentek csődbe azért, mert Orbánék hamis ígéreteken kívül semmit sem tettek a gazdaságért. És ebből a gödörből még aligha másztunk ki.
És mit csinál eközben ez a gonosz, lelketlen ember? Kedvére utazgat, talán pont a NER magángépé. Hazudozik egy külföldi államfőnek és a saját honfitársainak. És még maszkot sem képes felhúzni, hogy legalább valamiben jó példát mutasson!

Egy ilyen alak vezeti az országot. Ez az elvetemült ember, aki a mi életünkről dönt, miközben a neki térdeplő csicskák bólogatnak neki.

AZ ARCUNKBA HAZUDIK, MEGLOP MINKET, ÉS MÉG VAN POFÁJA BÜSZKÉNEK LENNI ERRE. EGY DOLOG BIZTOS: NEM MÉLTÓ MAGYARORSZÁG ÉLÉRE!